Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

A.S. Creation

- 4 találat
1.Nyitray Euro-Center Egyéni Cég
Megye:
Csongrád
Cím:
6728 Szeged, Dorozsmai út 17-19.
A cég cégböngészős oldala: http://nyitrayeuro-ce-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Nyitray Euro-Center 1986 óta van jelen a magyar építőiparban. Azóta különböző tevékenységbővítéseket hajtottunk végre. Az elmúlt évek jogi lehetőségei révén vált lehetővé, hogy 1993-ban intenzíven kezdjünk foglalkozni a homlokzati, illetve a beltéri díszítőelemek fejlesztésével és gyártásával. Kialakítottuk a hagyományos gipsznél könnyebben és egyszerűbben kivitelezhető DEKO-FORM® termékcsaládunkat, hogy változatosabbá tegyük a sivár homlokzatokat. Mára elértük, hogy termékeinket az ország minden pontján ismerik, használják, sőt még a határokon túl, Európa számos országába szállítunk egyedi megrendelések alapján műemléki, illetve egyedi tervezésű homlokzati és beltéri dekorációkat. 2000-ben megnyitottuk szegedi központú cégünk budapesti mintatermét is. Rendszeresen részt veszünk kiállításokon (Construma, BNV stb.). Üzleteinkben saját termékeinken kívül Bovelacci, Marbet, Villa Deco, Homestar, NMC-termékek széles Választékát is kínáljuk, továbbá kerti dísztárgyak (kő virágtartók, kaspók, szökőkutak, szobrok és egyéb műtárgyak), valamint tapéták, bordűrök és számos egyéb dísz- és ajándéktárgy forgalmazásával is foglalkozunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. ÉMI-minősítéssel rendelkező kültéri díszléceink, elemeink speciális, kvarchomokkal dúsított védőréteget kapnak, mely garantálja a védelmet az időjárás viszontagságaival szemben: a hideg, a meleg, az eső és az UV-sugárzás. Úgy gondoljuk, hogy az épületek díszítésekor a vevők nem engedhetik meg maguknak, hogy a díszítőelemek piacán olyan bizonytalan eredetű és minőségű olcsó terméket vásároljanak, melyben csak pár évig gyönyörködhetnek. Ezért cégünk a folyamatos fejlesztések révén jó minőségű, mégis sokkal olcsóbb kültéri termékcsaládot bocsátott piacra 2006 második felében. TECHNOLÓGIA, TERVEZÉS Számítógép-vezérlésű gépeinkkel, rajz vagy hozott minta alapján legyártunk bármilyen díszítőelemet, díszlécet, ívet, kupolát, konzolt, oszlopot - csak a képzelet szabhat határt. Lehetőség van műemlék jellegű díszek pótlására vagy teljes cseréjére az eredetivel teljesen azonos minta legyártása révén. Az egész ország területre tudunk szállítani, nagyobb munkák esetén a kiszállás díjától eltekintetünk. TERMÉKTULAJDONSÁGOK A DEKO-FORM díszítőelemek legnagyobb előnye, hogy könnyűek, alátámasztás nélkül, komplikált rögzítési technikákat nélkülözve vakolatra vagy bármilyen sima felületre, mennyezetre - akár házilag is - elhelyezhetők. Környezetbarát extrudált, illetve expandált polisztirolhab (hulladéka nem okoz talaj- vagy vízszennyezést). - testsűrűsége: 25 kg/m3-35 kg/m3. - nehezen éghető, legnagyobb hőterhelés 75 Cº - nyomószilárdsága 10%; összenyomódás esetén 0,25 N/mm2.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Termelő
Tevékenységi ismertető: Fő tevékenységünk polisztirol díszítőelemek gyártása kül- és beltérre egyaránt. Exkluzív tapéták, bordűrök kereskedelme. Üvegfóliák, kertdíszek: kaspók, szökőkutak, csobogók kereskedelme.
2.Generációk Tapétaboltja
Megye:
Budapest
Cím:
1039 Budapest, Szentendrei út 317.
A cég cégböngészős oldala: http://generacioktape-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Szaküzletünk 1983 óta áll a vevők rendelkezésére. Ez idő alatt nagy változásokon ment keresztül mind a gazdaság, mind a kereskedelem. Üzletünk, vállalkozásunk, családi vállalkozás, mint azt a nevünk is tükrözi: Generációk boltja. Ez egyben utal arra, hogy családi vállalkozásként működünk, de arra is, hogy minden, otthonát felújító generáció megtalálja nálunk a számítását. A piachoz való alkalmazkodás folyamatos változást kíván. Míg korábban a kényszervállalkozók (próbálkozók) jelentették a problémát, mára újabb probléma gördített utunkba akadályt, ezek nem mások, mint a multicégek. A "multikkal" szemben egy nagy előnye van az ilyen jellegű boltoknak - mint a miénk is -, és ez nem más, mint a közvetlenség és a hozzáértésünk. Ez annak mondhat valamit, aki már próbált tanácsot vagy tippet kérni valamely hasonló profilú barkácsáruházban. Egyre többen választják a hitvány minőségű, olcsó termékeket, de ezzel nem is akarunk versenyezni. Mi nem gondot, hanem örömet szeretnénk szerezni azoknak, akik nálunk vásárolnak. Festékek, festőszerszámok, stukkólécek, rozetták nagy választékban kaphatók.
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Tapéta szaküzletünkben közel 400 féle tapéta, 30 féle gyerektapéta, 100 féle gyerekbordűr azonnal raktárról elvihető, további 20 000 féle tapéta katalógusból akár 5 nap alatt. Információ:www.gyerek-tapeta.hu, www.fali-matrica.hu, www.ontapados-tapeta.hu
3.Generációk Tapétaboltja
Megye:
Budapest
Cím:
1039 Budapest, Szentendrei út 317.
4.Generációk Tapétaboltja
Megye:
Budapest
Cím:
1039 Budapest, Szentendrei út 317.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.