Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Deftrans

- 2 találat
1.Studio Trade Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6724 Szeged, Csongrádi sgt. 104.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/studiotradekf-c
Rólunk: Építőanyag nagykereskedelmünk, tökéletes segítség lehet azon emberek, azon kiskereskedők számára, akik szintúgy építőanyagokkal foglalkoznak. Biztos vagyok abban, hogy a tökéletes minőség, a széles választék az Ön számára is tökéletes választás lehet, hiszen elkápráztathatja kedves vásárlóit. Amennyiben bővebben szeretne tájékozódni termékeinkkel kapcsolatban, mindenképpen látogasson el honlapunkra! Építőanyag, fürdőszobabútor, szaniter áruk széles választéka várja Önt is nálunk!
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Fürdőszoba-felszerelési cikkek, építőanyag, fal-, padlóburkoló anyagok nagykereskedelme.
2.Ferbonex Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5700 Gyula, Siórét 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ferbonexkft-c
Rólunk: Cégünk, 1992-ben alakult. Termékeinkkel, elsősorban az építkezőket és felújítókat célozzuk meg. Megtalálható nálunk minden ami egy ház építéséhez, az alaptól a tetőig szükséges lehet számunkra. Amennyiben több információra lenne szüksége, szeretne még több információhoz jutni cégünkkel kapcsolatban, csak látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Válasszon minket Ön is, hiszen tökéletes segítség lehetünk az Ön számára!
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Háztartási felszerelés kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Fal- és padlóburkoló anyagok, fürdőszobai cikkek, épületgépészeti anyagok, festékek, vegyi áruk, vasanyagok, építőanyagok forgalmazása.