Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Eberspächer

- 3 találat
1.Orcsik Műhely Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6724 Szeged, Ősz u. 51.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/orcsikmuhelyk-c
Rólunk: Az 1969-ben alapított ORCSIK-MŰHELY-ben kezdetben az autóvillamosság, majd egyre bővülő szolgáltatások képezték tevékenységünket. Feladataink körét már több mint 15 éve kibővítettük teljeskörű autójavítás tevékenységgel, kivéve a karosszéria és fényezést, valamint autóalkatrész értékesítéssel. A szakmánkból kiemelve, különösen a villamos, a dízel- és a benzinbefecskendezős rendszerek diagnosztikája, javítása területén szereztünk kiemelkedő gyakorlatot. 1992 tavasza óta hivatalosan teljes körű BOSCH szerviz, majd 2005-től teljeskörű Bosch Car Service vagyunk. Valamennyi munkatársunk jól képzett. Folyamatos és rendszeres szakmai tudásfrissítésnek, a BOSCH technológiának és a világszínvonalú műszerezettségünknek köszönhetően a legbonyolultabb járműrendszerekben is otthonosan mozgunk, képben vagyunk. 1970-óta folyamatosan foglalkozunk szakképzéssel, szakmai utánpótlás neveléssel is. Ügyfélszolgálatunkon hozzáértő és szolgálatkész kollegák válaszolnak a felmerülő kérdésekre, akik kezelni tudják az esetlegesen felmerülő panaszt, és a legjobb megoldást kínálják. Szolgáltatásaink során az egyedi igényeket is figyelembe vesszük. Rugalmas, kiváló minőségű szolgáltatásokkal, rövid várakozási idővel és kedvező árakkal várjuk tisztelt Megrendelőinket. Nálunk a siker mércéje: az ÜGYFELEINK bizalma és elégedettsége. Orcsik Sándor Ügyvezető Okl. villamosmérnök, Gépjárművillamossági műszerész mester
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Autószerviz, alkatrész-értékesítés, Bosch, Diesel szakszerviz. Teljes körű autóvillamosság, autóklímák, állófűtések javítása, fék, futómű, zöldkártya.
2.Porhop 2000 Bt.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/porhop2000bt-c
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Alex, Eberspächer, GT
Tevékenységi ismertető: Gépjárműalkatrész-kereskedelem. Autóklímák, riasztók, központi zárak, állófűtések forgalmazása, javítása.
3.CTW Hungária Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1115 Budapest, Bánk bán u. 17.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ctwhungariakf-c
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Építőanyag
Tevékenységi ismertető: Építőanyagok, fűtés- és szellőzéstechnikai árucikkek importja, nagykereskedelme.