Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Intermec

- 2 találat
1.G.A.ID. Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8800 Nagykanizsa, Hóvirág u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gaidkft-c
Rólunk: Vonalkódolvasó, vonalkódnyomtatóval kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni? Szeretne tökéletes szolgáltatást, és igazán kedvező árakat találni? Ebben az esetben csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik, megtekinti szolgáltatásaink minden formáját! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd! Keressen fel minket Ön is mielőbb! Válassza szolgáltatásaink tökéletességét!
Besorolás Importőr, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Számítástechnika
Tevékenységi ismertető: Automatikus jelölés- és azonosítástechnika, vonalkódnyomtatók, adatgyűjtők, leolvasók és kellékanyagaik forgalmazása. Raktári rendszerek kiépítése, szoftvertámogatás.
2.Vonalkód Rendszerház Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 177.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vonalkodrendsz-c
Rólunk: Cégünk fő tevékenysége a vonalkód-technikai eszközök (pl.: vonalkódnyomtatók, vonalkódolvasók, adatgyűjtők) forgalmazása. Emellett szoftver- és rendszerfejlesztéssel (LOG4pro termelés-logisztikai rendszer) is állunk partnereink rendelkezésére Azonosítástechnikai megoldásaink között szerepelnek RFID alkalmazások és kamerás rendszerek. Egyéb tevékenység: nyomtatási kellékanyag-kereskedelem; bérnyomtatás; szerviztevékenység; kódminőség ellenőrzés; tárgyi eszközleltár, áruleltár; szaktanácsadás.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vonalkód-technikai eszközök és nyomtatási kellékanyagok forgalmazása, kamerás azonosítástechnikai megoldások, szoftver- és rendszerfejlesztés, kódminőség ellenőrzés, tárgyi eszközök és áruleltár, RFID alkalmazások, RFID labor, címke és kártya nyomtatása.