Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Olfa

- 6 találat
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9200 Mosonmagyaróvár, Wesselényi u. 6.
A cég cégböngészős oldala: http://wdbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A WD Bt. kötőelem- és szerszámkereskedés 1998-ban kezdte meg működését. Cégünk a piaci kereslet alapján évről évre növelte árukínálatát. Az üzlet nevében is szereplő árucsoportok, a kötőelem és a szerszám forgalmazásán kívül foglalkozunk munkavédelmi felszerelések, csomagolástechnikai anyagok és eszközök, rögzítéstechnikai anyagok, BOSCH ipari kisgépek, csiszolóanyagok, gyémánt vágótárcsák, zárak, fúrók, tűzőkapcsok és gépek, ipari törlőkendők értékesítésével. Számos termék márkaképviseletét látjuk el: BOSCH ipari kisgépek, FISCHER rögzítéstechnikai anyagok, UNIOR és KENNEDY kéziszerszámok, SANKYO gyémánt vágótárcsák. Üzletünkben a szerszámokból a közepesnél jobb és a kiváló minőségű szerszámok forgalmazására helyeztük a hangsúlyt, hogy a kisvállalkozóktól a nagy ipari üzemekig mindenki megtalálja a számára megfelelő minőséget. A 2004. évben vezettük be cégünknél az MSZ EN ISO 9001:2001-es minőségirányítási rendszert. Célunk, hogy partnereink teljes megelégedettségét kivívjuk, biztosítva ezzel vállalkozásunk eredményes működését.
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Műszaki eszközök és szerszámok forgalmazása.
2.Drevotta Barkácsbolt
Megye:
Budapest
Cím:
1183 Budapest, Széchenyi István u. 20-22.
A cég cégböngészős oldala: http://drevottabarkac-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Családi vállalkozásunkat 1988-ban indítottuk. Ekkor egy üzletünk volt a kispesti piac közelében lévő Kossuth téren (ma Rossmann üzlet működik helyén). 1989-ben területrendezés miatt a tér tulsó felére kellett költöznünk, a Kossuth tér 24. szám alá. A "régi boltunk" azóta is zavartalanul üzemel. Az igények és a választék bővítése miatt, valamint a kispesti hely bizonytalansága miatt, 1993 novemberében a régi pestlőrinci piac utcájában egy saját tulajdonú ingatlanban megnyitottuk második üzletünket. Itt kezdetben ketten dolgoztunk, majd a forgalom növekedésével a vállalkozás már öt főt foglalkoztatott. Újabb áttörést jelentett, hogy 1999-ben az üzletet bővíteni tudtuk, mert szerencsésen sikerült megvásárolni a szomdszédos ingatlant, így az üzlet területe már 150 m2 lett. Napjainkban a vállalkozás 8 fővel és több mint nyolcezer féle termékkel állunk vásárlóink rendelkezésére. Boltunkban rengeteg olyan apró dolog található, ami szükséges mindennapjainkban a ház körül vagy egy iparos műhelyében. Asztalosok, lakatosok, szerelők vagy akár a lakosság is egyaránt megtalál nálunk. Megpróbálunk minden problémára valamilyen megoldást nyújtani. Üzletünk több gyártó cég képviseletét is ellátja: Kaba Elzett márkabolt Euró Elzett mintabolt Mauer Locking Systems márkakereskedés Nea kötél mintabolt
Besorolás Kisker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ne járja be az egész várost, kezdje nálunk!
3.Tusán Kereskedőház Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1163 Budapest, Veres Péter út 73-75.
A cég cégböngészős oldala: http://tusankereskedo-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Szerelvény, szaniteráru kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Épületgépészeti anyagok, eszközök, vasanyagok és szerszám, barkácsáru kiskereskedelme.
4.Technik-Art '94 Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Vágóhíd út 1/B
A cég cégböngészős oldala: http://technik-art94-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk szerszámkereskedelmi cégként kezdte meg működését 1994-ben. Elsősorban a fémipar az építőipar a gépgyártás és a szerelőipar területén működő vállalkozások igényeit kívánja kielégíteni. Web áruházunkban az ipar számára gyártott magas színvonalú gépek, anyagok és elemek, valamint munkavédelmi eszközök széles palettája található. Profilunk: Elektromos kézi szerszámok, forgácsoló és körfűrész szerszámok fémipari szalagcsiszolók és asztali köszörű gépek, fémipari szalagfűrészek és darabolók hegesztéstechnikai gépek, anyagok és elemek, kompresszorok és légszerszámok, vegyi anyagok, kézi szerszámok egyetemes forgácsoló gépek csiszolástechnika.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Szerszámok kis- és nagykereskedelme. Munkavédelem. Szereléstechnika.
5.Bősze Csaba, Ecset szaküzlet
Megye:
Budapest
Cím:
1122 Budapest, Városmajor u. 1/B
A cég cégböngészős oldala: http://boszecsaba,ec-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: 1984-ben alakult a cégünk, 3 fővel dolgozunk.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Ecset kereskedelme, Kefe kereskedelme
Márkák: Olfa, Unger
6.T&R Trading Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2500 Esztergom, Szent Tamás u. 1.
A cég cégböngészős oldala: http://trtradingkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr
Márkák: Olfa
Tevékenységi ismertető: Tapétavágó kés (Olfa) importja, kereskedelme.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.