Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Ostrana

- 2 találat
1.Fairtool Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1101 Budapest, Kőbányai út 47/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fairtoolkft-c
Rólunk: Fairtool Kft.énk már 20 éve megbízható szállítója a magyar iparban, ipari szerszámok, és gépek területén. Géptartozék, kézi szerszám, stb sorolhatnám az általunk forgalmazott termékeket, de amennyiben bővebben szeretne tájékozódni termékeinkkel kapcsolatban, célszerű ellátogatnia honlapunkra és bővebben tájékozódni! Keressen fel minket Ön is mielőbb! Vegye fel velünk a kapcsolatot! Válassza a tökéletes szerszámgép kereskedelmet!
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Szerszámgép kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Gép-, szerszám- és kötőelem-kereskedelem. Több, mint negyvenezer tétel azonnal, raktárról.
2.Globtrade Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Nyíri út 38/b
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/globtradekft-c
Rólunk: Cégünk elsődlegesen szerszám kereskedelemmel foglalkozik. Kézi-, gépi forgácsolószerszámoktól, a többféle ipari segédanyagon keresztül, nagyon sok minden egyéb terméket kínálunk kedves vásárlóink számára! Szeretne még több információhoz jutni cégünkkel kapcsolatban? Szeretne bővebben tájékozódni? Ebben az esetben csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Szerszám
Tevékenységi ismertető: Kézi, gépi hegesztéstechnikai és forgácsolószerszámok, kisgépek, mérőeszközök, munkavédemi kesztyűk, cipők mérsékelt áron, profiknak és barkácsolóknak.