Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Quantum

- 4 találat
1.Blue Store Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1118 Budapest, Budaörsi út 46.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bluestorekft-c
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Nyomtató
Tevékenységi ismertető: Társaságunk a számítástechnikai kellékanyagok, nyomtatókellékek forgalmazása terén nyújt magas színvonalú szolgáltatást partnereinek. Az összes vezető adathordozót és nyomtatókelléket megtalálja kínálatunkban.
2.Interservice Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1118 Budapest, Budaörsi út 4-18/A fszt. 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/interservicekf-c
Rólunk: Cégünk fő tevékenységi területe, a csónakmotorok, a bel motorok, a motor alkatrészek forgalmazása. Amennyiben ellátogat honlapunkra, nagyon sok motorral kapcsolatban juthat bővebb információhoz. Például, elektromos motorok, elektromos hajómotorok, gumicsónakok, hajók. Mindenképpen csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra és tájékozódjon cégünkkel kapcsolatban bővebben, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Csónakmotorok, belmotorok, gumicsónakok, hajók, hajóalkatrészek importja, nagy- és kiskereskedelme. Horgászcikk importja.
3.Szentkirály Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7813 Szava, Vaskapu puszta 099/1 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szentkiralykft-c
Rólunk: Cégünk a magyar mezőgazdasági kisgépgyártás egyik alap, legmeghatározóbb vállalkozása. Széleskörű szolgáltatást tudunk nyújtani az Ön számára saját fejlesztésű rotációs kapákkal kapcsolatban, adapterek és szüretelő eszközökkel kapcsolatban. Amennyiben Önnek pont erre van szüksége, itt a kihagyhatatlan lehetőség, látogasson el honlapunkra és tájékozódjon minderről bővebben! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, elégedett lesz majd!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Mezőgazdasági gép, eszköz
Tevékenységi ismertető: Kapálógépek, kapálógép-adapterek, fűnyírók gyártása és forgalmazása.
4.Graduál Bt. - Okos Játékok Üzlete
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Tófenék út 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gradualbt-c
Rólunk: Elege van már abból, hogy a játék piacon nem talál megfelelő játékot gyermekének? Hogy a játékok nagyon rossz minőségűek, és nem hogy fejlesztenék a gyermekünket, hanem tulajdonképpen semmire nem jók. Amennyiben készségfejlesztő játékokkal kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, mindenképpen csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra és tekintse meg széles választékunkat! Fejlesztőjátékok kereskedelme várja Önt nálunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Iskolafelszerelések, szemléltetőeszközök, fejlesztőjátékok forgalmazása. "Lehet ragyogóbb ötlete? Okos játékok üzlete." Taneszközök forgalmazása.