Kezdőoldal
 :: 
KedvencekABAP-fejlesztés - Cégböngésző
Cégböngésző.hu
INTERNETES CÉGBÖNGÉSZŐ

Keresés a Cégböngésző adatbázisában                      Kérem, adjon meg legalább egy keresési feltételt!
Keresett kifejezés:
Besorolás:
Megye:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen

Cég Kifejezésként, egyben Tevékenység Termék Márka
CÉGEK -

ABAP-fejlesztés

- 1 találat

Az oldal tökéletes megjelenítéséhez a Flash plugin legújabb verziója szükséges, melyet az alábbi linkre kattintva letölthet.
Hirdetés

TalálatokA 'ABAP-fejlesztés' kifejezés szűrése megyére

Budapest

  
1.
SzAPporta Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1113 Budapest, Diószegi út 37.
A cég cégböngészős oldala: http://szapportakft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Ügyfeleink igényei szerint maximalizáljuk az SAP programcsomag használatából nyerhető vállalati potenciált. Biztosítjuk, hogy ügyfeleink az üzleti folyamatok és az SAP optimális működése révén piaci előnyökhöz jussanak versenytársaikkal szemben. Munkatársaink a sokéves SAP bevezetési és tanácsadási munkájuk során kialakították azt az egyedi technológiát, aminek révén biztosítani tudjuk, hogy a bevezetési projekt a lehető legmesszebbmenőkig kielégítse ügyfelünk igényeit - versenyképes áron, és a tervezett bevezetési időkeretben.
Besorolás: Gyártó Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: ABAP-fejlesztés SAP-rendszerhez, Munkaerő-, erőforrás-kihelyezés, SAP tanácsadás, SAP-rendszer bevezetése, Szoftverfejleszés, Üzletviteli tanácsadás,
Termékek: ABAP-fejlesztés, Bevezetés utáni támogatás, Integrált vállalatirányítási rendszer, Külső logisztikai rendszer illesztése SAP-hoz, Magasraktár rendszer, Magasraktári SAP ütemező szoftver, Mobileszköz-illesztés, SAP, SAP Banki interfész, Vonalkódos tárgyi eszköz leltározása,
Márkák: ERP, mySAP All-in-One, SAP, SAP-CO, SAP-FI, SAP-MM, SAP-PP, SAP-WM,
Tevékenységi ismertető: SAP szaktanácsadás, fejlesztés, üzletviteli tanácsadás. Vonalkódleolvasó-rendszerek bevezetése. Munkaerő, erőforrás kihelyezés.


A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.Minden jog a White Page Kft. részére fenntartva. A Cégböngésző és a White Page jogvédett nevek, használatuk csak engedéllyel lehetséges.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.
Cégböngésző: ABAP-fejlesztés Cégkivonat, céginformáció, cégadat, cég, cégek, cégadatok egy helyen!
Médiapartner: webkalendarium