Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Autóápolási cikk

- 5 találat
1.Olajdepó Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2377 Örkény, Fő u. 1/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/olajdepokft-c
Rólunk: Cégünk 1994 óta áll tisztelt vásárlóink rendelkezésére. 50-60 km-es körzetben kiszállítjuk az árut. Ingyenes szolgáltatásként intézzük a fáradtolaj visszaszállítását és a használt akkumulátorok szakszerű begyűjtését és megsemmisítését. Képzett szakemberekkel segítjük vásárlóinkat. Problémás esetben labor vizsgálati lehetőséggel és háttérrel segítjük partnereinket. Fontos számunkra, hogy partnereinknek is megérje nálunk vásárolni, ezért igen nyomott árakkal, a környék legkedvezőbb áraival dolgozunk.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Kenőolaj, autóápoló cikkek kis- és nagykereskedelme. Banner márkájú akkumulátorok márkakereskedése.
2.Mobilex Kft.
Megye:
Tolna
Cím:
7030 Paks, Vak Bottyán u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mobilexkft-c
Rólunk: Cégünk 1991-ben alakult, jelenleg 2 főt foglalkoztatunk. Használtautó- és autóalkatrész kiskereskedelmével foglalkozunk.
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Személygépkocsik és alkatrészeik kiskereskedelme.
3.Benzol 90 Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3300 Eger, Vörösmarty u. 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/benzol90kft-c
Rólunk: Cégünk 1990 óta működik, mint magánbenzinkút. 12 alkalmazottal dolgozunk együtt Bélapátfalván működő üzemanyag-kiskereskedésünkben.
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Üzemanyag kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Üzemanyagok kiskereskedelme.
4.Orcsik Műhely Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6724 Szeged, Ősz u. 51.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/orcsikmuhelyk-c
Rólunk: Az 1969-ben alapított ORCSIK-MŰHELY-ben kezdetben az autóvillamosság, majd egyre bővülő szolgáltatások képezték tevékenységünket. Feladataink körét már több mint 15 éve kibővítettük teljeskörű autójavítás tevékenységgel, kivéve a karosszéria és fényezést, valamint autóalkatrész értékesítéssel. A szakmánkból kiemelve, különösen a villamos, a dízel- és a benzinbefecskendezős rendszerek diagnosztikája, javítása területén szereztünk kiemelkedő gyakorlatot. 1992 tavasza óta hivatalosan teljes körű BOSCH szerviz, majd 2005-től teljeskörű Bosch Car Service vagyunk. Valamennyi munkatársunk jól képzett. Folyamatos és rendszeres szakmai tudásfrissítésnek, a BOSCH technológiának és a világszínvonalú műszerezettségünknek köszönhetően a legbonyolultabb járműrendszerekben is otthonosan mozgunk, képben vagyunk. 1970-óta folyamatosan foglalkozunk szakképzéssel, szakmai utánpótlás neveléssel is. Ügyfélszolgálatunkon hozzáértő és szolgálatkész kollegák válaszolnak a felmerülő kérdésekre, akik kezelni tudják az esetlegesen felmerülő panaszt, és a legjobb megoldást kínálják. Szolgáltatásaink során az egyedi igényeket is figyelembe vesszük. Rugalmas, kiváló minőségű szolgáltatásokkal, rövid várakozási idővel és kedvező árakkal várjuk tisztelt Megrendelőinket. Nálunk a siker mércéje: az ÜGYFELEINK bizalma és elégedettsége. Orcsik Sándor Ügyvezető Okl. villamosmérnök, Gépjárművillamossági műszerész mester
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Autószerviz, alkatrész-értékesítés, Bosch, Diesel szakszerviz. Teljes körű autóvillamosság, autóklímák, állófűtések javítása, fék, futómű, zöldkártya.
5.Start Autó Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1103 Budapest, Gyömrői út 105.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/startautokft-c
Rólunk: Látogasson el honlapunkra, tekintse meg széleskörű tájékoztatónkat autóalkatrészek, felszerelésekgyártása tekintetében. Cégünk foglalkozik autóápolási termékek, kenőanyagok és vegyiáru fogalmazásával. l Válassza ki a megfelelő terméket és kérjen árajánlatot tőlünk. Forduljon hozzánk bizalommal, ismerkedjen meg termékeinkkel, árainkkal és biztosan megtalálja azt amire szüksége van. Kiváló minőségű termékekkel állunk megrendelőink rendelkezésére.
Besorolás Kisker, Nagyker
Márkák: Champion, Valvoline
Tevékenységi ismertető: Autóalkatrész, kenőanyag kis- és nagykereskedelme.