Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Automatizálás

- 8 találat
1.Contireg Mérnökiroda Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2330 Dunaharaszti, Kölcsey F. u. 53.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://contiregmernok-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1992-ben alakult. Az ipari automatizálás, vezérléstechnika, mérés- és szabályozás területén tevékenykedünk. Szolgáltatásaink között üzembe helyezés, szervizelés, tervezés és szoftverfejlesztés szerepelnek.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Márkák: Contireg
Tevékenységi ismertető: Ipari folyamatirányító rendszerek gyártása, automatizálás, légtartásos sátrak komplett telepítése, világítástechnika, biogáz-technológia vezérlése.
2.Ludányi József Gábor
Megye:
Heves
Cím:
3013 Ecséd, Akácfa u. 153.
A cég cégböngészős oldala: http://ludanyijozsef-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Megrendelésre gyártok kert- és automata garázskapukat, melyek beszerelését is vállaljuk.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Automatizálás
Tevékenységi ismertető: Automatizálás.
3.Czemmel Tamás
Megye:
Budapest
Cím:
1028 Budapest, Gazda u. 31
A cég cégböngészős oldala: http://czemmeltamas-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Építőipari munka, automatizálás, kertépítés, öntözőrendszerek, szennyvízhálózatok kiépítése.
4.NG Project Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3527 Miskolc, Sajószigeti u. 15.
A cég cégböngészős oldala: http://ngprojectkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Tartarini Hungária Kft, 1997-ben jött létre. Cégünk tevékenységi köre, nagy,- és kisnyomású földgáz szállításhoz tartozó irányítástechnikai, tervezési, fejlesztése, és kivitelezési munkák végrehajtása. Mérnöki szolgáltatásban lehet része, amennyiben minket választ, minket kér fel bármilyen munkával kapcsolatban! Ha szeretne még több információhoz jutni, akkor látogasson el honlapunkra!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ipari folyamatirányítás, automatizálás, SCADA rendszerek, robbanásveszélyes terek, szünetmentes rendszerek, hálózatok, tervezése, fejlesztése, kivitelezése, karbantartása.
5.Multielektronik Kkt.
Megye:
Budapest
Cím:
1103 Budapest, Alkér u. 35.
A cég cégböngészős oldala: http://multielektronik-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Történet, - vagy történelem 1982. Magyarországon a környezetvédelem kezd jelentőssé válni. Az előző néhány évben rendeletek kezdik szabályozni szükségességét, és egyre jobban érik a környezetvédelem folyamatos működése, és így automatizálása. Néhány szakember, akinek szakmája az automatizálás és műszerezés volt, de jártas volt a kémiában, biológiában, összeillesztette ezeket az egymástól kicsit távoli területeket, és létrehozott egy társaságot, hogy ismereteiket az elektrokémia és elektrobiológia területén hasznosítsák. Így alakult, hogy a Radelkis szövetkezet mellett egy, orvosi és ipari elektrokémiai és biológiai, folyamatszabályzó és laborműszereket telepítő, karbantartó, és technológiát, vezérlést és automatikát tervező cég alakult meg, alkalmazva az egyik alapító szabadalmát is. A Multielektronik gm. A Radelkis műszerek felhasználásával ipari technológiai víztisztító készültek, és orvosi laboratóriumi berendezések készülékek karbantartása történt a Multielektronik által. Így csaknem ötven vállalattal, kórházzal, egyetemmel voltunk kapcsolatban, szerződésben. A növekvő igények követelték meg, hogy új szabályozó műszereket tervezzünk és gyártsunk, és ezekekkel építsünk ipari víztisztító berendezéseket. Ezek már az akkori �modern� kornak megfelelő műszerek voltak. (1983-84). Az ipari automatizálás ekkor már megkövetelte a programozható vezérlést, szabályozást és adatfeldolgozást, (PLC). A Multielektronik műszereit összeszerelő cég a 90-es évek elején más tevékenységet is felvállalt, amihez kérte a Multielektronik segítségét. Ez a terület az áruvédelem volt. Ez a biztonságtechnikai ágazat akkor még Magyarországon alig volt ismert. Mivel az ipari termelés Magyarországon kezdett megszűnni, a nagy vállalatok eltűntek, átszerveződtek, a partnerek, akiknél az ipari víztisztítókat gyártottuk és üzemeltettük, - pl. VERTESZ, ELZETT, FÉG, FOKI, SZIM, KÖFÉM, MIRELIT, Fűtőerőművek, FCSM, Vízművek, stb., Így a biztonságtechnikai piac bevezetésében és honosításába is bekapcsolódtunk. Áruvédelmi berendezések műszaki bevezetését, honosítását végeztük a Westline kft.- vel együtt. Ezek után a hazai áruvédelmi piac meghatározó szereplői lettünk a Westline utódja, a Shopguard keretein belül. Mivel az áruvédelem mellett sok egyéb igény is felmerült az üzletek üzemeltetésével kapcsolatban, ezeket a részeket a Multielektronik elkezdte az igényeknek megfelelően megvalósítani. Ezért került sor egyéb üzlettechnikai és biztonságtechnikai berendezések alkalmazására és fejlesztésére, mint például forgalomszámlálók, adatfeldolgozók, vonalkód olvasók, vagyonvédelmi rendszerek, biztonsági videó rendszerek, képrögzítők, áruvédelmi rendszerek. Ezek mellett folyamatosan végeztünk feladatokat az automatizálás területén is. Ilyenek a pénztárbútorok szalagvezérlői (Auchan, CBA), beléptető kapuk(Auchan, Bricostore), vízátemelők(Auchan), energiamegtakarító rendszerek(Auchan).
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Biztonságtechnika, automatizálás, környezetvédelem.
7.BOSZOGO Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1112 Budapest, Mikes Kelemen u. 75. 2. em.
A cég cégböngészős oldala: http://boszogokft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk fő tevékenysége épületvillany-szerelés. Közintézmények, társasházak, irodák, lakások és egyéb épületek teljes körű villanyszerelését végzi. Világítástechnikai és vagyonvédelmi tervezések és kivitelezések, épületautomatizálás. Egyedi gyártású és muzeális felvonók szerelése, javítása, felújítása, tervezése, engedélyeztetése.
Besorolás Szolgáltató
8.Hafner Pneumatika Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9228 Halászi, Püski út 3.
A cég cégböngészős oldala: http://hafnerpneumati-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Hafner Pneumatika Kft.-t 1991-ben, Hafner Erik, egy Magyarországról származó mérnök alapította magyar partnerekkel. Közel 30 éves tapasztalatát hozta Németországból Magyarországra, melyet a pneumatikus szelepek tervezése és gyártása területén szerzett. A vállalkozás, a hazai előállítású pneumatikus szelepeket kezdettől fogva Németországba exportálta. A cég folyamatos fejlődése lehetővé tette, hogy egy komplett pneumatikai programot tudjon ajánlani partnerei számára. Cégünk egy növekvő, innovatív vállalkozás, melynek legfőbb célja az ügyfeleinek elégedettsége. Ezért fontos, hogy a gyártmányok és a szolgáltatások, mind minőségben, árban és határidőben megfeleljenek partnereinknek. Folyamatosan fejlődő országos értékesítési hálózatunk, jól szervezett logisztikai hátterünk gondoskodik partnereink elégedettségéről. A Hafner Pneumatika Kft. termékei a magyarországi értékesítési hálózatán kívül, eljutnak számos európai és Európán kívüli országba is. Amit nyújtunk: - házhoz szállítás raktárkészletről, akár 24 órán belül - személyes kiszolgálás telephelyünkön - műszaki szaktanácsadás - egyedi megállapodás szerinti szállítási, fizetési feltételek - kedvező árak, versenyképes kondíciók
Besorolás Gyártó, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: Aignep, Hafner, Römer
Tevékenységi ismertető: Pneumatikai elemek gyártása és forgalmazása. Kérje részletes katalógusunkat, vagy töltse le honlapunkról.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.