Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Danubia szalag

- 2 találat
1.Elastic Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4030 Debrecen, Ungvárikert u. 4.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://elastickft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Üdvözlöm Az Oldalon! Szabóné Tajta Mónika vagyok. Engedje meg, hogy a szalag- és zsinórgyártással foglakozó debreceni székhelyű ELASTIC Kft. ügyvezetőjeként említést tegyek a tevékenységünkről, néhány szóval bemutassam cégünket amely a magyar piacon immáron 1972 óta létezik, Kft – ként 1992-től jegyzett. Partnereink számos kis- és nagykereskedés és gyártók (egészségügyi-termékek, munkaruhagyártók, textilipari termékek gyártói). Korábban az alapanyagokat elsősorban a magyar beszállítótól, – Tolnától – mint fonalgyártótól vásároltuk. Megszűnésük után cseh, német és lengyel partnerek biztosítják számunkra a pamut, poliészter, polipropilén és egyéb fonalakat az I.osztályú termékeink gyártásához. Minőségi és különleges terméket szeretne? NÁLUNK VÁLASZTHAT SOK-SOK TERMÉK KÖZÜL. LEHETŐSÉG VAN EGYEDI IGÉNYEK ALAPJÁN TÖRTÉNŐ GYÁRTÁSRA RÖVID HATÁRIDŐVEL , GYÁRTÓI ÁRAKON. Ami fontos számunkra: Nálunk a minőség az első, nem törekszünk a „tömeggyártásra”. Mivel mindent megrendelésre készítünk el, ezért több figyelmet tudunk fordítani minden egyes vásárlónkra. Szigorúan a megbeszélt határidőre elkészítjük a megrendeléseket. Fontos számunkra a vásárlók elégedettsége és, hogy minden kívánságot teljesíthessünk.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Pamut, polyester, PP termékek, gumiszalagok, fém cipzárak gyártása hatalmas választékban, közvetlenül a gyártótól.
2.Vertex '92 Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4220 Hajdúböszörmény, Honvéd u. 32.
A cég cégböngészős oldala: http://vertex92kft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Ruhaipari kellék
Tevékenységi ismertető: Ruhaipari kellékek gyártása, importja, kereskedelme. Szövött szalagok, műanyag vállfák gyártása.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.