Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Épületfelügyelet

- 3 találat
1.Szabályozó és Kompenzátor Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1149 Budapest, Mogyoródi út 32.
Telefon:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szabalyozoeskomp-c
Rólunk: A cég bemutatása: A Szabályozó és Kompenzátor Kft.-t az IWKA AG (Industrieweke Karlsruhe Augsburg AG.) alapította, a konszern csővezetéki mérés- és szabályozástechnika üzletágának magyarországi képviseletére, termékeinek forgalmazására és az érintett területeken projektek megvalósítására. A konszern rövid története: 1872: A "Patronenhülsenfabrik Henri Ehrmann & Cie." nevű cég megalapítása Karlsruhe-ban - Németország - amely a jelenlegi IWKA AG. holding őse 1949: A cég új neve: " Industrie-Werke Karlsruhe AG " 1970: A KUKA GmbH, összeolvad az IWK AG.-val, a fúzió eredményeként az új név "Industrie-Werke Karlsruhe Augsburg " IWKA AG. 1988: Az IWKA közel 100 összevont, közepes méretű vállalatot foglal magában, négy divízióban a világ négy kontinensén. 1991: Megalakul a magyarországi cég, a Szabályozó és Kompenzátor Kft. az IWKA Regler und Kompensatoren Vertriebgesellschaft mbH. (ma RKG Energietechnik GmbH.) leányvállalataként. 1995: A BOA AG. svájci kompenzátorgyártó integrálása a konszernbe - a Karlsruhei, a hullámlemez acélkompenzátor szabadalmát jegyző kompenzátor gyár mellé. Napjainkban: A Szabályozó és Kompenzátor Kft. a konszern ezredfordulót követő átalakulása után, az ecomarc csoport tagjaként a saját területükön a legmagasabb műszaki színvonalat képviselő gyártóművekkel hosszú távú, szoros kapcsolatban az épületgépészeti, illetve energetikai mérés- és szabályozástechnikában komplett megoldásokat, széles termékpalettát és rugalmas szolgáltatásokat kínál.
Besorolás Importőr, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Épületgépészeti, energetikai mérés- és szabályozástechnika
2.Jánóczki István
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2527 Máriahalom, Petőfi u.24.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/janoczkiistvan-c
Rólunk: 1991 óta egyéni vállalkozásban végzem tevékenységem. Vállalom épületfelügyeleti rendszerek teljes, vagy részleges kiépítését, üzem behelyezését, karbantartását. Mindennemű épületautomatikai és épületvillamossági munkát. Elektromos kapcsoló-, vezérlő-, automatika szekrény gyártást. Elérhetőségem, Máriahalom Petőfi u. 24. szám alatt.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Épületvillamosság
Tevékenységi ismertető: Épületvillamosság.
3.Rébay Mérnökiroda Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1092 Budapest, Bakáts tér 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/rebaymernokiro-c
Rólunk: Cégalapítás éve: 2000. Alapító szakmagyakorlásának ideje: 40 év Elsődleges szakmai köre: hűtés- és klímatechnika Szakmai tevékenységei: szerelés, üzembe helyezés, karbantartás, gyártás, kereskedelem, tervezés, műszaki ellenőrzés, oktatás.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Hűtés- és klímatechnikai szakértés, tervezés, lebonyolítás.