Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Expandált lemez

- 5 találat
1.Euro Gumi Kereskedő Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2045 Törökbálint, Torbágy u. 13.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/eurogumikeres-c
Rólunk: Az Euro Gumi Kereskedő Kft. műszaki gumiáruk, mint műszaki gumilemezek, autószőnyegek, ipari és hidraulika tömlők értékesítésével, valamit gumi-, műanyag és egyéb hevederes szállítóberendezések helyszíni felmérésétől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, üzembe helyezésen keresztül, a termék utófigyeléséig nálunk mindent egy helyen megtalál. Vállalkozásunknak alapvetően 3 fő tevékenységi köre van: gumiáruk belföldi kis- és nagykereskedelme; gumi-, műanyag és egyéb hevederes szállítóberendezések, kiegészítők értékesítése, és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások. Képviseletek ellátása. Munkatársaink szakmailag jól felkészültek, jelentős műszaki és kereskedelmi tapasztalattal rendelkeznek. Vevőinket a jelenleg több mint 680 m2-es budapesti raktáráruházban szolgáljuk ki.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ipari és hidraulikatömlők, gumilemezek, autószőnyegek, hevederek, görgők, pályakiegészítők kis- és nagykereskedelme. Az Euro Gumi Kereskedő Kft. nem csupán terméket és szolgáltatást nyújt Önnek, hanem megoldást is!
2.Inomix Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4027 Debrecen, Füredi út 72-74.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/inomixkft-c
Rólunk: Cégünk rozsdamentes acél termékek, alapanyagok, félkész termékek forgalmazásával foglalkozó cég. Ezen szolgáltatásainkkal kapcsolatban még bővebben tájékozódhat, amennyiben ellátogat honlapunkra. Kérdés merült fel Önben? Semmi probléma! Kérdéseire, garantáltan megtalálja a választ, amennyiben felkeres minket! Idomacél, inox lemez, bármire is legyen szüksége, tőlünk szerezheti be a leghamarabb!
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Vasáru kis- és nagykereskedelme.
3.Metmark Kft.
Megye:
Tolna
Cím:
7100 Szekszárd, Arany János u. 17-21.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/metmarkkft-c
Rólunk: A Metmark Kft. 2003 óta forgalmaz félkész és kész fémtermékeket. A perforált és expandált lemez, valamint a hullámrács és járórács/lépcsőelem a fő termékkörünk. Emellett forgalmazunk alumínium felhajtórámpákat 200 kg-tól a 20 tonna terhelhetőségig. Mobil mozgássérült kompakt rámpáink megkönnyítik a kerekesszékkel történő közlekedést. Vállaljuk köz- és magánépületek galambmentesítését.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Perforált és expandált lemezek, hullámrácsok, befoglaló profilok, ipari fém és műgyanta járórácsok, lemezprofilok, létrafokok, Nato drótok, alumíniumrámpák, mobil mozgássérült rámpák, kerítéselemek, galambriasztók forgalmazása, galambriasztási szolgáltatá
4.PER-KOR Kereskedőház Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9027 Győr, Reptéri u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/per-korkft-c
Rólunk: A PER-KOR Kereskedőház Kft. elsősorban erősen ötvözött acélanyagok készletezésével és kereskedelmével, lézervágással CNC élhajlítással, stancolással és lemezegyengetéssel, mint lemezmegmunkálással foglalkozik. Raktárkészlete Magyarországon a legnagyobbak közé tartozik. Új tevékenységünk: egyedi perforált lemez gyártás.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: BRINAR, Inox, KOR, RAEX
Tevékenységi ismertető: Rozsdamentes, hőálló, saválló acéltermékek, alumínium termékek és kopásálló lemezek készletezése, értékesítése, darabolása, lézervágás, CNC élhajlítás, stancolás, egyengetés, perforált lemez gyártás.
5.Nicron Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Hunyadi János út 16.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nicronkft-c
Rólunk: Társaságunk és elődje az Ink-ker Börze Kft. 1996 óta foglalkozik rozsdamentes termékek forgalmazásával. Kezdetben fő feladatunknak vevőkörünk és beszállítói hálózatunk kiépítését tűztük ki célul. Mára elmondhatjuk, hogy minden terméket közvetlenül gyártóművekből szerzünk be, így a legjobb feltételeket tudjuk biztosítani Ügyfeleinknek. Kínálatunk folyamatosan bővül, s ma már a rozsdamentes paletta minden termékére tudunk kedvező ajánlatot adni. 2003 az egyik mérföldkő volt tevékenységünkben: ekkor az Alfa Laval hivatalos - és több termékkörre kizárólagos - magyarországi partnere lettünk. 2008-ban történt a következő nagy változás életünkben: az Alfa Laval forgalmazási területét kiterjesztettük Szlovákiára, ezzel egyidejűleg megalakult szlovák leányvállalatunk. Az új cég működése a Nicron Kft. termék- és logisztikai bázisára épül. 2009-ben új telephelyre költöztünk, ahol minden feltétele adott a gyors, pontos és kényelmes kiszolgálásnak. Kereskedelmi munkánk mellett műhelyünkben csiszolási, mechanikus polírozási, darabolási tevékenységet is végzünk. Alvállalkozóink segítségével elektropolírozáshoz, vízsugaras és lézervágáshoz kötődő megkereséseket is ki tudunk elégíteni. Az utóbbi időben egyre nagyobb igény mutatkozik e szolgáltatások iránt. 2010-re elkészült új weboldalunk. Egy év alatt közel 40 beszállító katalógusát dolgoztuk föl. Több, mint 100 alcsoportba soroltuk termékeinket. Kb. 25.000 cikk műszaki paraméterét rögzítettük táblázatokba. A terméklapok - nyomtatható formátumban - a legnagyobb részletességgel mutatják be az adott terméket, fotók, műszaki rajzok, táblázatok segítségével. Az új weboldalt úgy szerkesztettük, hogy egy ajánlatkérés nagyon pontosan és könnyen elkészíthető legyen. A fejlesztés következő fázisában szabványokat, rozsdamentes anyagok felhasználására vonatkozó esettanulmányokat szeretnénk bemutatni. Célunk, hogy szakmai segítséget nyújtsunk a tervezőknek és a végfelhasználóknak egyaránt. Tevékenységünket szigorú minőségbiztosítási rendszer szabályozza, lehetőséget nyújtva arra, hogy minden projektre, tenderre sikerrel pályázzunk. Minden feltételünk adott tehát a sikeres működéshez, s most teljes erőnkkel arra törekszünk, hogy megismerjük jelenlegi és jövőbeli Ügyfeleink minden igényét és lehetőség szerint maximális mértékben kielégítsük azokat. Kérem tehát, hogy keressen meg minket, s biztosíthatom arról, hogy megoldást találunk Önnek, melyet a legkedvezőbb feltételekkel ajánlunk ki. Restás Tibor Ügyvezető igazgató
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Termelő, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: Nicron
Tevékenységi ismertető: Rozsdamentes tartályok, búvónyílás nagy-és kiskereskedelme