Kezdőoldal
 :: 
KedvencekIdegenforgalmi ügyintéző - Cégböngésző
Cégböngésző.hu
INTERNETES CÉGBÖNGÉSZŐ

Keresés a Cégböngésző adatbázisában                      Kérem, adjon meg legalább egy keresési feltételt!
Keresett kifejezés:
Besorolás:
Megye:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen

Cég Kifejezésként, egyben Tevékenység Termék Márka
CÉGEK -

Idegenforgalmi ügyintéző

- 1 találat

Az oldal tökéletes megjelenítéséhez a Flash plugin legújabb verziója szükséges, melyet az alábbi linkre kattintva letölthet.
Hirdetés

TalálatokA 'Idegenforgalmi ügyintéző' kifejezés szűrése megyére

Budapest

  
1.
Médiatudományi Szakközépiskola
Megye:
Budapest
Cím:
1191 Budapest, József Attila u. 74.
A cég cégböngészős oldala: http://mediatudomanyi-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Médiatudományi Szakközépiskola kizárólag érettségire épülő, felsőfokú, illetve emeltszintű szakképzéssel foglalkozik. Várjuk mindazokat, akiket a médiatudományok (újságírás, tévé, rádió), a marketing és a reklám, a PR, illetve a közművelődés érdekel, és ilyen tárgy/ak/ból szeretnének állam által elismert, OKJ-s bizonyítványt szerezni.
Besorolás: Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Akkreditált felsőfokú képzés (ingyenes!), Érettségi utáni képzés, Felnőttoktatás-szakképzés, Tanfolyami képzés, Tanfolyamszervezés intézmények részére,
Termékek: Divatmenedzser, Hanglemez-bemutató, Idegenforgalmi ügyintéző, Intézményi kommunikátor, Marketing- és reklámmenedzser, Marketing- és reklámügyintéző, Moderátor, Sajtótechnikus, Szórakoztató táncos, Újságíró,
Tevékenységi ismertető: A Médiatudományi Szakközépiskola érettségire épülő, felsőfokú, illetve emeltszintű szakképzéssel foglalkozik. Várjuk mindazokat, akiket a médiatudományok (újságírás, tévé, rádió), a marketing és a reklám, a PR, illetve a közművelődés érdekel.


A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.Minden jog a White Page Kft. részére fenntartva. A Cégböngésző és a White Page jogvédett nevek, használatuk csak engedéllyel lehetséges.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.
Cégböngésző: Idegenforgalmi ügyintéző Cégkivonat, céginformáció, cégadat, cég, cégek, cégadatok egy helyen!
Médiapartner: webkalendarium