Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Induktív érzékelő

- 3 találat
1.Balluff-Elektronika Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Pápai út 55.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/balluff-elektro-c
Rólunk: Villamossági és elektronikai termékeket gyártó és forgalmazó cég vagyunk. Cégünk, Veszprémben található. Szolgáltatásainkkal kapcsolatban, bővebben tájékozódhat, amennyiben ellátogat honlapunkra. Termékeinkkel kapcsolatban, is bővebb információhoz juthat honlapunk segítségével, de azért megemlítenek, egy-kettőt. Analóg érzékelő, azonosító rendszer, és még nagyon sok egyéb termék várja Önt nálunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Gyártó, Importőr
Tevékenység, szolgáltatás: Elektronikai alkatrész
Márkák: BAW, BCS, BES, BIS, BNS
Tevékenységi ismertető: Szenzortechnika.
2.Turck Hungary Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/turckhungaryk-c
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: TURCK, BANNER, ESCHA, EGE, COMAT, RELECO termékek képviselete, műszaki szaktanácsadás, kereskedelem.
3.Lamivill Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1204 Budapest, Nagysándor József u. 62/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lamivillbt-c
Rólunk: Cégünk megkezdte a hazai piacról egyre jobban hiányzó, [F]M6[/F]-típuscsaládba tartozó 16 mm-es furatátmérőbe szerelhető világító nyomókapcsolók, záras kapcsolók és jelzőlámpák forgalmazását, melyek megfelelnek a korábbi RAFI típusú kiviteleknek. A világító nyomókapcsolók visszaálló és reteszelt változatban kaphatók, a két és háromállású záras kapcsolóknál a kulcs kivétele az igényeknek megfelelő helyzetben rendelhető. A világító nyomókapcsolók és a záras kapcsolók 1, illetve 2 váltóérintkezővel készülnek. A jelzőlámpákba és a világító nyomókapcsolókba 6 V-os, 14 V-os, 28 V-os vagy 220 V-os izzók helyezhetők, de LED-es változatuk is rendelhető. A nyomókapcsolókat víz ellen védett szilikonsapkákkal is szállítjuk. Fejformák: kerek 18, négyzet 18X18, téglalap 18X24. Sapkák színe: piros, zöld, sárga, víztiszta, kék. Vezetékbekötés: forrasztásos vagy NYÁK-ba ültethető. Névleges értékek: 250 V, 5A [F]Cégünk rendelkezik az MSZ EN 9001:2001 minőségirányítási rendszerrel. [/F] Cégünknél raktárról megvásárolható a [F]PN4-0V3-...[/F] típusú végálláskapcsoló család.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Mikro-, végállás-, készülékkapcsolók, relék kis- és nagykereskedelme.