Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Ipari ragasztó

- 12 találat
1.Gábis Tapes Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1147 Budapest, Jávorka Ádám u. 58/B
Telefon:
(+36-1... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://gabistapesbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Gábis Tapes az öntapadó ragasztószalagok előállítására és forgalmazására hivatott. Természetesen minden termékünk megfelel az adatlapoknak, kiadott árajánlatainknak, mintáknak, vásárlóink igényeinek és a törvényes előírásoknak is. Célunk, hogy vevőink igényeit a lehető legjobb minőségű anyagok a kért szállítási határidőkön belüli szállításával a legmagasabb szinten kielégítsük. Ezen törekvésünket a gyártó ISO 9001 minőségbiztosítási rendszere folyamatosan méri és felügyeli. Továbbá minden erőnkkel azon vagyunk, hogy olyan versenyképes árakat biztosítsunk ahol az ár nem megy a minőség rovására. Összességében cégünk alapvető célkitűzése, hogy modern öntapadós termékek széles skáláját kínálva elismert legyen mind ipari és speciális kereskedelmi területeken a magyarországi és külföldi piacon egyaránt.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Termelő, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Padlójelölők ,ragasztószalagok, nagykereskedelme.
2.Paulus-Zemplén Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2212 Csévharaszt, Ady Endre u. 6.
A cég cégböngészős oldala: http://paulus-zemplen-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Tisztelt Partnerünk! Cégünk, a Paulus-Zemplén Kft. 2003-ban alakult és nyitotta meg üzletét Budapesten. Célunk a helyi kis- és középvállalkozások kiszolgálása csapágyakkal és egyéb műszaki termékekkel, amelyekre a napi karbantartás, illetve egy adott gyártási folyamat során szükség lehet. Vevőink sorába tartoznak éppúgy a környékbeli autószerelő-vállalkozások, mint az egyéb területeken működő, ipari üzemek. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat. Mára a csapágyak és szimmeringek mellett árusítunk, pneumatika és hidraulika gyorscsatlakozókat, dugattyús és csavarkompresszorokat, kenőanyagokat, valamint, ipari ragasztó és tömítőanyagokat. Szerződött kereskedői vagyunk a német FAG cégnek, melynek magyarországi elosztóközpontjában raktáron található több ezer termék, nyújt biztosítékot vevőink gyors kiszolgálására. Termékeinket 20 e Ft érték fölött, Budapesten és vonzáskörzetében ingyen házhoz szállítjuk, vidékre pedig futárszolgálattal küldjük. Reméljük hamarosan Önöket is ügyfeleink sorában üdvözölhetjük! Tisztelettel: Körmendi András ügyvezető
Besorolás Kisker, Nagyker
Márkák: FAG, INA, Koyo, Loctite, Loxeal, Rectus, ZKL
3.Csutoraker Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Új Váralja sor 20.
A cég cégböngészős oldala: http://csutorakerkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Szárazépítészeti és szigetelő anyagok importja, kereskedelme. Speciális gipszkarton profilok marása a partner igényei szerint. Vízsugaras vágástechnika a hungarocelltől a márványig. Üvegszövet és üvegfátyol méretre vágás és konfekcionálás.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Szárazépítészeti és szigetelőanyagok kereskedelme.
4.NR Alfa Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8175 Balatonfűzfő, Kossuth u. 9.
A cég cégböngészős oldala: http://nralfakft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Csomagolófóliák forgalmazása. Tömítőanyagok, ipari és szilikonos ragasztók forgalmazása házhoz szállítással. Egyedi kisbútorok gyártása, beszerelése. Nyílászárócsere. Gipszkartonszerelés, víz-, gázszerelés.
5.Kvazár Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1097 Budapest, Illatos út 9.
A cég cégböngészős oldala: http://kvazarkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Vállalatunk fő tevékenységi köre, az ipari felhasználású, csúcsminőségű segédanyagok, nagykereskedelmi forgalmazása. Termékeink között megtalálhatja a munkavédelmi termékeket, ergonómiai szőnyegek, szennyfogó szőnyegek, ragasztóanyag és nagyon sok egyéb termékkel találkozhat. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd! Tájékozódjon bővebben, és válasszon minket!
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Munkavédelem, Ragasztóanyag kereskedelme
Márkák: 3M
Tevékenységi ismertető: Ipari segédanyagok nagykereskedelme, csiszolóanyagok, ragasztó, elektronikai szalag, antisztatikus termékek gyártása. Ablak fóliázás.
6.Hungaro System's Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1016 Budapest, Zsolt u. 8/A I/1.
A cég cégböngészős oldala: http://hungarosystem-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Hungaro System's Kft. több mint 15 éve működik fő profilja és egyben ars poeticája, a magyar ipar támogatása. Ezt kiváló minőségű termékeket előállító cégek képviseletével látjuk el. (Szivattyúk, ragasztóanyagok, tömítőanyagok, tűzálló- saválló- lúgálló anyagok, valamint a gyógyszeriparban, étrendkiegészítő üzletágban használható kapszulák, kapszulatöltők forgalmazása.) Üzletpolitikánkkal, szakértelmünkkel minden nap azon igyekszünk, hogy az általunk képviselt cégek és magyarországi partnereink között gördülékeny kapcsolat alakuljon ki.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Ritz, Sigma szivattyúk, RHI-Didier tűzálló anyagok, saválló betonok, kapszulák importja, ThreeBond ipari ragasztók nagykereskedelme.
7.Béer Kereskedelmi Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 90/A
A cég cégböngészős oldala: http://beerkereskedel-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Ragasztó
Márkák: Henkel, Tesa
Tevékenységi ismertető: Ragasztószalag, ragasztóanyagok és -fóliák nagykereskedelme. Egyéb termelési célú termék nagykereskedelme. "Henkel + TESA = a ragasztástechnika csúcsa!"
8.Indi Europa Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2151 Fót, József Attila u. 26.
A cég cégböngészős oldala: http://indieuropakft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ipari ragasztók, csiszolók kereskedelme. Nanotechnológia.
9.Plastdur 2007 Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1224 Budapest, Dózsa György út, Mechanikai Művek 52. ép.
A cég cégböngészős oldala: http://plastdurkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A ragasztók állandó minőségét a több mint 15 éves gyártási tapasztalat garantálja. Közvetlen szakmai kapcsolatot alakítottunk ki a vevőnkkel. Segítséget nyújtunk telefonon azonnal, szükség esetén személyesen saját laboratóriumunkban, vagy a felhasználó telephelyén. A ragasztóanyagokat a PLASTDUR KFT. budapesti telephelyén, továbbá Egerben, Miskolcon, Debrecenben, Kecskeméten, Pécsett, Győrött, Szombathelyen viszonteladóinknál lehet megkapni. Budapesten ingyenes házhoz szállítást vállalunk.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Termelő, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Korszerű összetételű vizesbázisú, szervesoldószer-mentes, környezetbarát, diszperziós ragasztók fejlesztése, gyártása, kereskedelme. Nyomdaipari ragasztók, könyvkötészeti ragasztók, csomagolóipari ragasztók, bútoripari ragasztók, építőipari ragasztók.
10.3M Hungária Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1138 Budapest, Váci út 140.
A cég cégböngészős oldala: http://3mhungariakft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk, a 3M Hungária Kft, vegyes iparcikk kereskedelemmel várja kedves vásárlóit. Csiszolóanyagra lenne szüksége? Esetleg egészségügyi termékre? Bármiről is legyen szó, nálunk garantáltan megtalálja majd a megfelelőt! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, amennyiben bővebben tájékozódik, Ön is látja majd, hogy mi vagyunk a megfelelő választás! Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb!
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Vegyes iparcikk kereskedelme
Márkák: 3M, Nexcare, Post-it, Scotch
Tevékenységi ismertető: Ipari, irodatechnikai, elektrotechnikai, egészségügyi, építőipari, épületfenntartási, reklámgrafikai, közlekedés-biztonsági, munka- és környezetvédelmi termékek, biztonsági rendszerek.
11.Eurotrade 21 Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Sereg u. 1-5.
A cég cégböngészős oldala: http://eurotrade21kf-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk a KÖMMERLING Chemische Fabrik Gmbh kizárólagos magyarországi képviselete. A német cég európa piacvezető ragasztó- és tömítőanyag gyártója, több mint 100 éves múlttal rendelkezik az ablakgyártás, építő- , jármű-, cipő-, üveg- és bútoripar területén.
Besorolás Nagyker, Képviselet
Márkák: Kömmerling
Tevékenységi ismertető: A Kömmerling vegyi gyár magyarországi képviselete. Ipari ragasztók, tömítők és ragasztószalagok forgalmazása a jármű-, építő-, bútoripar és fémszerkezetgyártás területére. Bővebb információval szívesen állunk rendelkezésére!
12.Fesol Bt.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3508 Miskolc, Pusztaszeri u. 2/B
A cég cégböngészős oldala: http://fesolbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Hevederek, ipari ragasztók forgalmazása.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.