Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Könnyűacél szerkezet

- 3 találat
1.Sifeko Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
2400 Dunaújváros, Rákóczi F. u. 6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sifekokft-c
Rólunk: Sifeko Kft. Cégünk acélszerkezet gyártással foglalkozó cég. Korlát, tartály, lehet szó bármiről, nálunk garantáltan megtalálja majd a tökéletes minőséget, igazán kedvező árak mellett! Ha szeretne még több információhoz jutni cégünkkel, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban akkor csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik! Forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fémszerkezet és acélszerkezet gyártása, szerelése. Forgácsolás.
2.Pataki János
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4320 Nagykálló, Móricz Zs. u. 28.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/patakijanos-c
Rólunk: Szerelőipari cég általam vezetett nyírbátori kirendeltségének megszűnése után, a felmerülő megrendelői igények miatt egyéni vállalkozásba kezdtem, melynek keretében immár 6 éve szolgálom különböző iparágak (növényolaj-, kőolaj-, malom-, takarmány-, konzerv-, tej-, hűtő-, baromfifeldolgozó-, építőipar) építési, szerelési és karbantartási igényeinek kielégítését. Megrendelőim a pontos és jó minőségi munkán, a szolid árakon túl, az összetett feladatok komplex és eredményes megoldása miatt választanak.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: 3-5 fős létszámmal különféle javítási, felújítási munkák végzése. Szekezetek gyártása, szerelése, kerítéstől az 1000 m2-es csarnokig. Több szakterület összefogását igénylő munkák, az ipar és mezőgazdaság különböző területein.
3.Steel XXI Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3036 Gyöngyöstarján, Fajzati út 2/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/steelxxikft-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató