Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Műszaki vizsga

- 8 találat
1.Iklódi Autósbolt és Bosch Car Service
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4564 Nyírmada, Gárdonyi Géza u. 16/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/iklodiautovill-c
Rólunk: Cégünk 1990 óta működik mint egyéni vállalkozás. Autóvillamossági műhelyként indultunk, majd autóalkatrész-kereskedelemmel bővültünk. 1997-ben nagyobb telephelyre költöztünk. A raktárkészletünk állandó bővítésével, szervizünk a szakemberek folyamatos képzésével, és a korszerű berendezésekkel a Bosch Car Service hálózatához tartozik.
Besorolás Kisker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Autófelszerelés, -alkatrész kis- és nagykereskedelme.
2.BM HEROS Javító, Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.
Megye:
Budapest
Cím:
1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bmherosrt-c
Rólunk: Budapest, X. ker. Ezüstfa u. 8. szám alatt működik gépjármű felépítménygyártó üzemünk, illetve gépjárműszervizünk. Vállaljuk tűzoltógépjárművek, illetve egyéb speciális, egyedi, kis- és nagyszériás gépjármű felépítmények gyártását. Szervizünk alapvetően haszongépjárművek javítására szakosodott, de személygépjárművek és kishaszonjárművek javítására is felkészültünk. A szerviz a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt és feljogosított műszaki vizsgabázisként is működik. A vezető biztosítótársaságokkal kiépített együttműködés keretében végezzük a járművek karambolos sérüléseinek javításait. Budapest, XIV. ker. Mogyoródi u. 41. szám alatt működik személygépjármű-szervizünk, melynek felszereltsége a rendőri szervek hat legnagyobb darabszámú személygépjármű típusa (Opel, Lada, Skoda, VW, Ford, Suzuki) mellett a legtöbb típus teljes körű szerkezeti és kárjavítását lehetővé teszi. A szerviz a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt és feljogosított műszaki vizsgabázisként is működik. A vezető biztosítótársaságokkal kiépített együttműködés keretében végezzük a járművek karambolos sérüléseinek javításait. Vállaljuk a gépjárművek eredetiségvizsgálatát. Budapest, VIII. ker. Asztalos Sándor u. 2. szám alatt működő légzésvédelmi szervizünkben vállaljuk valamennyi � a tűzoltóságok által használt légzésvédelmi eszköz szervizelését és karbantartását. Vállaljuk továbbá gázvédő ruhák felülvizsgálatát és javítását, illetve légzésvédelmi sűrített levegős palackok töltését. Honlapunkról (www.bmheros.hu) érhető el webshopunk, ahol (majdnem) minden tűzoltók által használatos felszerelést megtalál az érdeklődő. Várjuk érdeklődését elérhetőségeinken: Tel.: 1/261-6500 Fax.: 1/313-7221 Email: bmheros@bmheros.hu
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Speciális gépjármű-felépítmények gyártása. Személy- és haszongépjárművek javítása, karbantartása. Tűzoltó szakfelszerelések, munkavédelmi eszközök kiskereskedelme. Légzésvédelmi eszközök javítása.
3.Juhász és Juhász Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3394 Egerszalók, Szőlő út 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/juhaszesjuhas-c
Rólunk: A Juhász és Juhász Kft. központja a Magyarország észak-keleti régiójához tatozó, Egerszalókon található. Az 1,02 ha-on elterülő telephelyen, 500 nm-es szerviz, 280 nm-es vizsgaállomás, valamint raktárak és irodák biztosítják a megfelelő kiszolgálást. A személygépkocsik javítására hatállásos, egyenként csápos emelővel ellátott műhely ad lehetőséget. A környezetvédelmi felülvizsgálat egy jól elkülönített helyiségben történik, amelyhez megfelelő adminisztrációs kiszolgálás is párosul. A tehergépkocsik és autóbuszok szervizelése két, egyenként 19 m hosszú szerelőaknával ellátott helyiségben történik. A megfelelő területen rendelkezésre álló fedett térben természetesen lehetőség van a különböző karosszériamunkálatok elvégzésére is. A műszaki vizsgáztatásnak egy, a szerviztől elválasztott csarnok ad otthont, ezáltal biztosítva a ügyfelek számára a nyugodt várakozást. Természetesen egy előre bejelentett és egyeztetett úton lehetőség van a gépjármű teljes hibafeltárására, és igény szerint a szerviz magára vállalja az esetleges javítási és vizsgáztatási folyamatokat. Munkánk egyenletesen magas minőségét a gépjármű vizsgáztatásra kiadott ISO 9001:2000 minőségi tanúsítvány is igazolja. Terveink között szerepel, hogy 2008-ban egy újabb tehergépjármű csarnokkal, valamint szintén az idén beépítésre kerülő modern fényező kabinnal biztosítsuk jelenlegi és jövendőbeli ügyfeleink számára az egy telephelyen belül történő teljes körű szervizszolgáltatást.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Gépjárműjavítás, autóbusz-javítás.
4.Car-Téka Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1223 Budapest, Jókai u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/car-tekakft-c
Rólunk: Cégünk a XXII. kerületi autószerelő műhelyben folytatja tevékenységét.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Műszaki vizsgáztatás, Zöldkártya készítése
Tevékenységi ismertető: Zöldkártya kiállítás, műszaki vizsgáztatás.
5.Lelle Autószerviz Kft.
Megye:
Somogy
Cím:
8638 Balatonlelle, Munkácsy u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lelleautoszerv-c
Rólunk: Cégünk 1995-ben alakult, jelenleg 10 főt foglalkoztatunk, 3,5 tonnáig vállalunk autójavítást.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Autószerviz, műszaki vizsgáztatás, környezetvédelmi felmérés.
6.Road-Patrol Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 243.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/roadpatrolkft-c
Rólunk: A Road Patrol Kft 1992-ben alakult elsősorban haszongépjárművek javítására szakosodva. A tulajdonosok, Eitel Sándor és Papp Gábor a megalakulás óta vezetik és irányítják a társaságot. Folyamatos fejlesztések révén a Szerviz napjainkra Békés megye egyik legnagyobb, és műszakilag legszínvonalasabb javítóbázisává nőtte ki magát. 1999 óta a Társaság gépjármű értékesítéssel is foglalkozik, elsősorban az IVECO haszongépjármű család forgalmazásával. 2004. évben olyan, a Társaság életében meghatározó fejlesztést valósított meg, melynek következtében korszerű, Európai színvonalú műhely és kiszolgáló bázist hozott létre. A minőségről a Társaságnál dolgozó 22 fő odaadó, és elkötelezett munkája gondoskodik. Üzletpolitikánk az, hogy a Road Patrol Kft.-ből csak elégedett ügyfelek távozzanak, akik mindig szívesen térjenek vissza a megszokott környezetbe. Teher és Személygépkocsi javítás, Iveco Szerviz, Iveco alkatrész kereskedelme.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Márkák: GAZ, GAZELLA, IVECO
Tevékenységi ismertető: Gépjárműjavítás és gépjármű-kereskedelem. IVECO alkatrész kereskedelem.
7.Autóclub Cegléd Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2700 Cegléd, Külső-Jászberényi u. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/autoclubcegled-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Autójavítás, Kalibrálás, Üzemanyag kiskereskedelme
Termékek: Műszaki vizsga
Tevékenységi ismertető: Gáztöltőállomás, autógáz-szerelés, Tachograf sebességhatároló szerelése, hitelesítése, járműfenntartó.
8.AMB Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1201 Budapest, Előd u. 82.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ambkft-c
Rólunk: Cégünk az AMB Autó Motor Bázis Kft. 2002 decemberében alakult. Tevékenységi területünk: autójavítás, autóértékesítés és karosszériajavítás, teljes biztosítási ügyintézéssel. Szerviz Szolgáltatásaink: időszakos illetve rendkívüli javítások, motordiagnosztika motor, váltó (automata is), differenciálmű javítás, kipufogó, fék és futómű javítás. Műszaki vizsgára való felkészítés, vizsgáztatás, környezetvédelmi vizsgáztatás (zöldkártya). Karosszéria és Lakatos műhely Szolgáltatásaink: személyautók, haszongépjárművek, kisbuszok karosszéria elemeinek lakatolása, fényezése, műanyag elemek javítása.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Autójavítás, Műszaki vizsgáztatás
Tevékenységi ismertető: Használt személygépkocsik, autójavítás.