Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Pácanyagok

- 2 találat
1.Hasi-Ház Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4090 Polgár, Dózsa György út 60.
A cég cégböngészős oldala: http://hasi-hazkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Társaságunk a keleti régiókban működő élelmiszer előállítók kiszolgálására alakult, ezen belül elsősorban a húst és húskészítményt gyártókat, vágóhidakat látja el. Társaságunk fűszerkeverékek, pácanyagok gyártásával és csomagolásával is foglalkozik. Vállaljuk az élelmiszeriparban használatos anyagok bércsomagolását. 5-1000 g-os tömlős és párnatasakos kivitelben. ISO 90001:2001
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Fűszerek, fűszerkeverékek, gabonafélék, grillek csomagolása és gyártása. Sócsomagolás. Élelmiszer-ipari adalékok, pác-só, húsipari eszközök, kisgépek, kések kis- és nagykereskedelme.
2.M Profood Zrt.
Megye:
Baranya
Cím:
7622 Pécs, Laskó u. 7.
A cég cégböngészős oldala: http://mprofoodrt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Vállalatunk 1991-ben kereskedő vállalkozásként kezdte meg működését - kezdetben húsipari adalékanyagok importjával és értékesítésével foglalkozott -, majd fokozatosan bővítette tevékenységét és fejlesztette szolgáltatásait, törekedve a piaci igények mind teljesebb kielégítésére. Cégünk teljes tevékenysége során a legszigorúbb higiénés eljárásokat alkalmazza, az ISO 9001 és a HACCP minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint dolgozik. A 21. század élelmiszerbiztonsági kihívásainak megfelelve termékazonosítási és nyomonkövethetőséget biztosító rendszerünk integrált informatikai irányítási rendszerünkön belül biztosítja folyamataink szigorú ellenőrzését, dokumentálását, adott esetben visszakereshetőségét. Vállalatunk kulcsfontosságúnak tartja a kutatást, fejlesztést, a folyamatos szakmai fejlődést. Szakembereink szaktudása, kreativitása révén gyorsan és folyamatosan alkalmazkodunk az élelmiszeripar egyre bonyolultabb gyártási eljárásaihoz, a speciális vevői igényekhez. A fejlesztések, újítások lehetővé teszik termékpalettánk állandó bővítését, kedvezőbb értékesítési árakat és nagyfokú rugalmasságot biztosítanak. A vevői igények rögzítésével és elemzésével testreszabott megoldásokat kínálunk partnereinknek egyedi receptúrák, technológiák, eltérő kiszerelés és csomagolás révén. Az MProfood Zrt. gyártóként és forgalmazóként meghatározó szereplője a hazai és nemzetközi élelmiszeriparnak. Termékpalettáján megtalálhatók a fűszerek és fűszerkeverékek, adalékanyagok, foszfátok, aromák, fehérjék és fehérjekeverékek, folyékony füstök, marinádok, pácok, csakúgy mint a műbelek, és egyéb segédanyagok, illetve a saját fejlesztésű MFlavor műbélspecialitás, teljes mértékben lefedve a hazai és nemzetközi hús- és baromfiipar igényeit.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Élelmiszer-ipari adalékanyagok és fűszerkeverékek gyártása, forgalmazása.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.