Kezdőoldal
 :: 
KedvencekUHF sávú telemetriai és biztonságtechnikai adó-vevő - Cégböngésző
Cégböngésző.hu
INTERNETES CÉGBÖNGÉSZŐ

Keresés a Cégböngésző adatbázisában                      Kérem, adjon meg legalább egy keresési feltételt!
Keresett kifejezés:
Besorolás:
Megye:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen

Cég Kifejezésként, egyben Tevékenység Termék Márka
CÉGEK -

UHF sávú telemetriai és biztonságtechnikai adó-vevő

- 1 találat

Az oldal tökéletes megjelenítéséhez a Flash plugin legújabb verziója szükséges, melyet az alábbi linkre kattintva letölthet.
Hirdetés

TalálatokA 'UHF sávú telemetriai és biztonságtechnikai adó-vevő' kifejezés szűrése megyére

Budapest

  
1.
MultiCom Fejlesztő és Szolgáltató Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1033 Budapest, Szőlőkert u. 4.
A cég cégböngészős oldala: http://multicomfejles-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A MultiCom Kft. önálló gazdasági szervezet, amelyet a volt BRG fejlesztőmérnökeinek és dolgozóinak egy csapata hozott létre 1991 tavaszán. Bár Cégünk relatíve még fiatal, de műszaki gárdája magas szintű műszaki tapasztalatokkal és szellemi felkészültséggel rendelkezik a rádiós hírközlés és egyéb elektronikus eszközök fejlesztése és gyártása területén, amelyre mintegy 40 év alatt tett szert. Cégünk számos, korszerű elemekből felépülő adó-vevő és egyéb biztonságtechnikai célra is alkalmazott vezérlőegységeket, szoftvereket fejlesztett ki, amelyekre joggal büszkék lehetünk, hiszen kors...
Tovább
Besorolás: Gyártó Importőr Kisker Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Beágyazott szoftverek fejlesztése, Biztonsági rendszerek tervezése, telepítése, Biztonságtechnika, Egyedi elektronikus eszköz gyártása, Egyedi elektronikus eszköz tervezése, Export-import, Garanciális és garancián túli szolgáltatás, Híradástechnikai berendezés fejlesztése, gyártása, Kereskedelmi tevékenység, Rendszertervezés, hatósági eljárás ügyintézése,
Termékek: GPS-GSM gépjárművédelmi egység, GSM hívó, GSM pager, Riasztó, UHF sávú telemetriai és biztonságtechnikai adó-vevő, VHF-UHF adó-vevő összegző, VHF-UHF antenna, VHF-UHF átjátszóállomás, VHF-UHF szűrő,
Márkák: ICOM, MultiCom, VERTEX,
Tevékenységi ismertető: Vezeték nélküli híradás-, adatátvitel- és biztonságtechnikai termékek tervezése, gyártása, forgalmazása.


A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.Minden jog a White Page Kft. részére fenntartva. A Cégböngésző és a White Page jogvédett nevek, használatuk csak engedéllyel lehetséges.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.
Cégböngésző: UHF sávú telemetriai és biztonságtechnikai adó-vevő Cégkivonat, céginformáció, cégadat, cég, cégek, cégadatok egy helyen!
Médiapartner: webkalendarium