Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Üzemanyagkút

- 4 találat
1.Derby-Túr Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5400 Mezőtúr, Széchenyi István u. 24.
A cég cégböngészős oldala: http://derby-turbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Derby-Túr Bt. 1997-ben alakult, elsősorban PB gáztartályok telepítésére és épületgépészeti kivitelezési tevékenység végzésére. 1998-ban kiépítettük az MSZ-en 729-3 szerinti minőségbiztosítási rendszert. 2000-től tevékenységünk bővült üzemanyagkutak technológiai csővezetékének felújításával, újak építésével.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Cégünk vállalja komplett épületgépészeti rendszerek kivitelezését (víz-, gáz-, fűtésszerelés), acélszerkezetű épületek gyártását, szerelését, üzemanyag kutak építését, felújítását, technológiai szerelését.
2.Hungaro Mobiltank Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2016 Leányfalu, Móricz Zs. út 307/A
A cég cégböngészős oldala: http://hungaromobilta-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Tartály
Márkák: Ama, Piusi, Tokheim
Tevékenységi ismertető: Üzemanyag, kenőanyag és veszélyes anyag tárolására, szállítására és kiszolgálására alkalmas föld alatti, föld feletti, konténeres, kármentőteres, szállítható, szimpla vagy duplafalú, acél vagy műanyag kivitelű berendezések forgalmazása, szállítása, műszak
3.Ink Express Bt.
Megye:
Békés
Cím:
5900 Orosháza, Szarvasi u. 9.
A cég cégböngészős oldala: http://inkexpressbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Hogyan takaríthat meg több millió forintot tankolásain? Gondolt már saját üzemanyagkútra? Önnek nincs mire várnia! Az üzemanyag árának fokozatos emelkedése arra készteti a felhasználókat, hogy valamilyen megoldással az üzemanyagköltségüket csökkentsék. A legegyszerűbb megoldás, hogy saját üzemanyag-ellátó rendszert telepít. Ebben az esetben a töltőállomásokon alkalmazott kiskereskedelmi ár helyett nagykereskedelmi áron juthat az üzemanyaghoz, mely akár bruttó 20 Ft-os megtakarítást jelent literenként a felhasznált mennyiség függvényében. Ön mennyi litert használ fel évente? Számoljunk! Ha az Ön felhasználása évente pl. 200 000 liter, éves szinten 4 millió Ft megtakarítást jelenthet! Az előbb említett költségcsökkentés mellett egy másik előnye is van a rendszernek...! Az üzemanyag elszámolása egyszerűen megoldható és a feldolgozás is leegyszerűsödik (számlák mennyiségi csökkentése, adatokhoz való hozzájutás egyszerűsödése, feldolgozás egyszerűbbé tétele). Kiszolgálás-vezérlőinkkel könnyebbé teszi. Egyre többen ezt a megoldást választják. Ismerkedjen meg azzal a rendszerrel, ami akár 10 millió forintot jelenthet Önnek egy évben! Ha nem akar befektetni, fizettesse ki velünk saját töltőállomását! Realizálja már a jövő hónapban az első megtakarítását! Hívjon! 06 (30) 230-9094 Üdvözlettel, Balog József
Besorolás Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Üzemanyag nagykereskedelme, üzemanyag-töltőállomás, konténerkút, konténeres üzemanyagkút, mobil üzemanyagkút, föld alatti tartályok, közforgalmi kutak tervezése, kivitelezése.
4.Mobilbox Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Montevideo u. 4.
A cég cégböngészős oldala: http://mobilboxkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: [F]Mobilbox Konténer Kereskedelmi Kft. bemutatkozó[/F] A Mobilbox Kft. ISO szabvány szerinti és egyedi igényeknek megfelelő méretezésű új és használt konténerek értékesítésével és kölcsönzésével foglalkozik. A konténerek forgalmazása mellett vállaljuk azok szállítását, telepítését és karbantartását. Termékeinket és szolgáltatásainkat a környező országokban lévő leányvállalatok és szerződéses partnerek bevonásával teljes körűen tudjuk határainkon túl is biztosítani.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Mobilbox
Tevékenységi ismertető: A Mobilbox Kft. ISO szabvány szerinti és egyedi igényeknek megfelelő méretezésű új és használt konténerek értékesítésével és kölcsönzésével foglalkozik. A konténerek forgalmazása mellett vállaljuk azok szállítását, telepítését és karbantartását.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.