Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Üzemanyagkút

- 4 találat
1.Mobilbox Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Montevideo u. 4.
A cég cégböngészős oldala: http://mobilboxkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: [F]Mobilbox Konténer Kereskedelmi Kft. bemutatkozó[/F] A Mobilbox Kft. ISO szabvány szerinti és egyedi igényeknek megfelelő méretezésű új és használt konténerek értékesítésével és kölcsönzésével foglalkozik. A konténerek forgalmazása mellett vállaljuk azok szállítását, telepítését és karbantartását. Termékeinket és szolgáltatásainkat a környező országokban lévő leányvállalatok és szerződéses partnerek bevonásával teljes körűen tudjuk határainkon túl is biztosítani.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Mobilbox
Tevékenységi ismertető: A Mobilbox Kft. ISO szabvány szerinti és egyedi igényeknek megfelelő méretezésű új és használt konténerek értékesítésével és kölcsönzésével foglalkozik. A konténerek forgalmazása mellett vállaljuk azok szállítását, telepítését és karbantartását.
2.Derby-Túr Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5400 Mezőtúr, Széchenyi István u. 24.
A cég cégböngészős oldala: http://derby-turbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Derby-Túr Bt. 1997-ben alakult, elsősorban PB gáztartályok telepítésére és épületgépészeti kivitelezési tevékenység végzésére. 1998-ban kiépítettük az MSZ-en 729-3 szerinti minőségbiztosítási rendszert. 2000-től tevékenységünk bővült üzemanyagkutak technológiai csővezetékének felújításával, újak építésével.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Cégünk vállalja komplett épületgépészeti rendszerek kivitelezését (víz-, gáz-, fűtésszerelés), acélszerkezetű épületek gyártását, szerelését, üzemanyag kutak építését, felújítását, technológiai szerelését.
3.Ink Express Bt.
Megye:
Békés
Cím:
5900 Orosháza, Szarvasi u. 9.
A cég cégböngészős oldala: http://inkexpressbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Hogyan takaríthat meg több millió forintot tankolásain? Gondolt már saját üzemanyagkútra? Önnek nincs mire várnia! Az üzemanyag árának fokozatos emelkedése arra készteti a felhasználókat, hogy valamilyen megoldással az üzemanyagköltségüket csökkentsék. A legegyszerűbb megoldás, hogy saját üzemanyag-ellátó rendszert telepít. Ebben az esetben a töltőállomásokon alkalmazott kiskereskedelmi ár helyett nagykereskedelmi áron juthat az üzemanyaghoz, mely akár bruttó 20 Ft-os megtakarítást jelent literenként a felhasznált mennyiség függvényében. Ön mennyi litert használ fel évente? Számoljunk! Ha az Ön felhasználása évente pl. 200 000 liter, éves szinten 4 millió Ft megtakarítást jelenthet! Az előbb említett költségcsökkentés mellett egy másik előnye is van a rendszernek...! Az üzemanyag elszámolása egyszerűen megoldható és a feldolgozás is leegyszerűsödik (számlák mennyiségi csökkentése, adatokhoz való hozzájutás egyszerűsödése, feldolgozás egyszerűbbé tétele). Kiszolgálás-vezérlőinkkel könnyebbé teszi. Egyre többen ezt a megoldást választják. Ismerkedjen meg azzal a rendszerrel, ami akár 10 millió forintot jelenthet Önnek egy évben! Ha nem akar befektetni, fizettesse ki velünk saját töltőállomását! Realizálja már a jövő hónapban az első megtakarítását! Hívjon! 06 (30) 230-9094 Üdvözlettel, Balog József
Besorolás Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Üzemanyag nagykereskedelme, üzemanyag-töltőállomás, konténerkút, konténeres üzemanyagkút, mobil üzemanyagkút, föld alatti tartályok, közforgalmi kutak tervezése, kivitelezése.
4.Hungaro Mobiltank Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2016 Leányfalu, Móricz Zs. út 307/A
A cég cégböngészős oldala: http://hungaromobilta-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Tartály
Márkák: Ama, Piusi, Tokheim
Tevékenységi ismertető: Üzemanyag, kenőanyag és veszélyes anyag tárolására, szállítására és kiszolgálására alkalmas föld alatti, föld feletti, konténeres, kármentőteres, szállítható, szimpla vagy duplafalú, acél vagy műanyag kivitelű berendezések forgalmazása, szállítása, műszak
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.