Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Vendéglátó-ipari gépek

- 2 találat
1.O.R. Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1033 Budapest, Szőlőkert köz 9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/orkft1-c
Rólunk: Bemutatkozás Társaságunk 1992 óta foglalkozik nagykonyhai berendezések, rozsdamentes bútorok, konyhatechnológiai gépek gyártásával, valamint a készülékek szervizelésével és egyedi berendezések tervezésével. Hazai és külföldi partnereink között szállodaláncok, éttermek, kórházak, közétkeztető egységek, kávézók, üzemi étkezdék, exkluzív bárok, panziók találhatók. Óbudai telephelyünkön konyhatechnológusaink nyújtanak segítséget az igényeknek megfelelő berendezések, burkolatok, design-elemek és a legmagasabb elvárásokat is teljesítő készülékek kiválasztásához. Módszerünk, hogy a beruházások, átalakítások helyszínének műszaki jellemzőit munkatársaink személyesen mérik fel, biztosítva a legyártott berendezések méreteinek pontosságát, személyesen meggyőződve és koordinálva a kivitelezési munkálatokat. Ügyfeleink számára tehát a tervezéstől egészen az átadásig biztosítjuk a szakmai hozzáértést és szerviz-szolgáltatásunk az átadás után is gondoskodik az eszközök biztonságos működéséről. Technológiánk, amely tartalmazza az acél- és faipar legújabb fejlesztéseit is, képessé tesz minket arra, hogy széria- vagy egyedi gyártásban megvalósítsuk partnereink elképzeléseit. A vendéglátó- és szállodaiparban egyre fokozódó verseny megköveteli, hogy olyan egységek épüljenek és üzemeljenek, amelyek képesek újabbat nyújtani a korábban megszokottnál és partnereink – vendégkörük megtartása mellett – olyan exkluzív szolgáltatásokat nyújthassanak akár a gasztronómia, a design vagy a bártechnológia területén, amelyek biztosítják fejlődésüket és beruházásaik gyors megtérülését. Szervizhálózatunk, saját szakemberekkel, bármilyen meghibásodás esetén 48 órán belül megkezdi a meghibásodott készülék javítását az ország egész területén, illetve ezzel párhuzamosan folyamatosan végzik a szerződéses Ügyfeleink részérére biztosított időszaki karbantartásokat is. Infrastruktúránknak köszönhetően az általunk gyártott és forgalmazott berendezések kiszállítása, beépítése és beüzemelése megoldhatóvá vált az ország egész területén, így garantálhatjuk, hogy a professzionális üzemünkből kikerülő termékeink vagy a szükségessé váló alkatrészek rendben és határidőben Ügyfeleink rendelkezésére állnak, biztosítva ezzel folyamatos működésüket. Célkitűzésünk, hogy partnereink számára a kor műszaki követelményeinek megfelelő és az élesedő piaci helyzetben is a lehető leggyorsabb megtérülést biztosító kivitelezéssel álljunk valamennyi Ügyfelünk rendelkezésére. Ennek sikeres eléréséhez, a saját tervezésű és gyártású termékeink mellett, olasz, német és francia berendezésekkel is bővítettük kínálatunkat, hogy a hazai egyedi igények összekapcsolhatók legyenek a jellemzően standard műszaki tartalmat követelő főző- és hűtő készülékek nyújtotta szolgáltatásokkal. Remélem, hogy bemutatkozó anyagunk elnyerte a tetszését és a jövőben mindkettőnk számára gyümölcsöző kapcsolat alakulhat ki.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Márkák: Pingvin
Tevékenységi ismertető: Vendéglátó-ipari gépek és berendezések gyártása, forgalmazása, teljes körű tervezése és kivitelezése.
2.Vinto Kft.
Megye:
Somogy
Cím:
7400 Kaposvár, Jutai út 35.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vintokft-c
Rólunk: Cégünk, a VINTO Kft. közel 30 éve foglalkozik vendéglátó-ipari termékek forgalmazásával. Alapvető célként tűztük ki a mind tökéletesebb konyhák, étkezdék, vendéglátó egységek kialakítását a helyi adottságok figyelembe vételével. Széles kínálatunkban megtalálható minden, ami a vendéglátó-ipari gép, berendezés címszó alatt vagy annak szinonimájaként felmerülhet. Az egész ország területén közvetlenül vagy viszonteladói hálózatunkon keresztül értékesítjük nagy múltú olaszországi gyártók által jegyzett, minden esetben magas minőségi színvonalat képviselő készülékeinket. Két évtizedes működésünk során felhalmozott tapasztalat eredményeként mára komplett szolgáltatáscsomaggal állunk ügyfeleink rendelkezésére. A kapcsolatfelvétel pillanatától átfogó szolgáltatást nyújtunk, minél több gondot levéve a megrendelő válláról. Munkatársaink, szakirányú képesítéssel rendelkező kollégáink helyszíni szemle során mérik fel a helyi adottságokat, mely - elképzelésünk szerint - alapvető feltétele egy a személyes igényekhez igazított, jól működő konyha kialakításának. Amennyiben mód van rá - fontosnak tartjuk, hogy a gépek, berendezések majdani használóival is konzultálhassunk a konyhatechnológiai terv elkészítése előtt, hiszen a terv nemcsak az általános elvárásoknak, de a személyes igényeknek is meg kell hogy feleljen, azaz ésszerűen használható (funkcionálisan jól működő) legyen. A fenti szempontok figyelembevételével kidolgozott ajánlatot tervrajzzal dokumentálva adjuk át a reménybeli megrendelőnek szakmai indoklással alátámasztva. A saját gépparknak köszönhetően gyorsan, rugalmasan oldjuk meg a szállítmányozást, így az esetek túlnyomó részében maximálisan 3-4 hetes határidővel adjuk át a megrendelt termékeket. Üzletpolitikánk szerint nagy hangsúlyt fektetünk a szinte minden igényt kielégítő raktárkészlet kialakítására, ezzel is nagyban csökkentve az átadási időt. Komplett beruházások esetén szervizcsapatunk tapasztalt kollégái rövid idő alatt üzembe helyezik a készülékeket, valósággá alakítva a korábban csak papíron létező tervet. Egyre bővülő ügyfélkörünk további növekedésének biztosítéka az eladás utáni szolgáltatás, a garanciális munkák, karbantartási feladatok gyors és korrekt intézése. Globális szervizhálózatunk révén rövid időn belül kiszállunk az ország bármely pontján, és gazdagon felszerelt alkatrész bázisunknak köszönhetően az esetek többségében azonnal elhárítjuk a felmerülő hibákat. Az általunk üzembe helyezett gépekre, berendezésekre a jótállási idő lejárta után is lehetőséget biztosítunk karbantartási szerződés megkötésére, mely hosszabb távon is szavatolja a készülékek problémamentes működését, így azok természetes élettartamának meghosszabbítását. KAPOSVÁRI KÖZPONT RAKTÁRUNK: https://www.youtube.com/watch?v=qm20R7yhZ_s
Besorolás Importőr, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vendéglátó-ipari gépek és berendezések forgalmazása.