Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Zaj- és rezgésmérő műszer

- 3 találat
1.B & K Components Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1096 Budapest, Telepy u. 2/F
A cég cégböngészős oldala: http://b&kcomponents-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünket 1989-ben a világhírű dániai [F]Brüel & Kjær [/F]cég hozta létre Magyarországon, a magas színvonalú és minőségű zaj- és rezgésmérő eszközeinek, műszereinek forgalmazására. Az évek során termékpalettánk kibővült a [F]Fluke[/F] hőkamerákkal, a [F]Vötsch[/F] hő-, és klímateszt kamrákkal, valamint a [F]Tira[/F] rázórendszerekkel.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Zaj-, rezgésmérő műszerek, infravörös hőkamerák, hőtesztszekrények importja, kereskedelme és szervize.
2.Delta-3N Kft.
Megye:
Tolna
Cím:
7030 Paks, Jedlik Ányos u. 2.
A cég cégböngészős oldala: http://delta-3nkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk kulcsrakész megoldásokat kínál az állapotfüggő és a kockázat alapú karbantartási rendszerek bevezetéséhez, fenntartásához szükséges gépállapotra vonatkozó információk biztosítására. Szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy ügyfeleink minimális ráfordítással jussanak on-line és off-line állapotfelügyeleten alapuló, karbantartást segítő rendszerekhez. Vállaljuk off-line és on-line rezgésdiagnosztikai rendszerek tervezését és telepítését, fogógépek rezgésmérését, hibafeltárását azon ügyfeleink számára, akik saját hatáskörben szeretnék megoldani a gépállapot felügyeletet. Értékesítünk rezgésmérő eszközöket, kiegészítő diagnosztikai szoftvereket, valamint termovíziós és ultrahangos hibadetektáló készülékeket. Termovíziós szolgáltatásainkat kedvező áron vehetik igénybe ipari és lakossági ügyfeleink egyaránt. Amennyiben honlapunkon nem talál választ kérdésére, forduljon hozzánk bizalommal!
Besorolás Importőr, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Rezgésdiagnosztikai műszerek, eszközök kereskedelme, on-line és offline rezgésmonitorozó, karbantartói tanácsadó rendszerek létesítése, üzemeltetése, karbantartása. Rezgésdiagnosztikai képzés, oktatás nemzetközi minősítéssel, bizonyítvánnyal.
3.Józsa és Társai 2000 Bt.
Megye:
Csongrád
Cím:
6640 Csongrád, Fő u. 49.
A cég cégböngészős oldala: http://jozsaestarsai-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr
Tevékenység, szolgáltatás: Zajvédelem
Márkák: Svantek
Tevékenységi ismertető: Akusztika, zajvédelem, hangszigetelés, zaj- és rezgésmérés, ökológiai szakértés.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.