Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Zajmérés

- 3 találat
1.Kohelka Bt.
Megye:
Somogy
Cím:
8600 Siófok, Aradi vértanúk útja 22/D
A cég cégböngészős oldala: http://kohelkabt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Szakértői irodánk a kis-, közép- és nagyvállalkozások működését szeretné könnyebbé tenni, hogy minél kisebb gondot jelentsen számukra a munkavédelmi törvény és annak végrehajtására kiadott rendeletek betartása. Munkaközösségünk tagjainak elhivatottsága és szakmai tudása adja azt az alapot, melyre magas szintű szolgáltatásunk épül. Szakembereink megtalálják a legkedvezőbb megoldást - érkezzék a munkavédelem bármely területéről is a kérdés -, hiszen széles kört lefed az a tudás, amit egy olyan csapat képvisel, amelyben egy igazságügyi orvosszakérő, villamos szakértő, egy igazságügyi munkavédelmi szakértő, valamint egy környezetvédelmi és emelőgép szakértők dolgoznak együtt. Az alábbi szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésükre: - Kockázatértékelés. - Veszélyes létesítmény, munkahely, munkaeszköz, technológia üzembe helyezése. - Időszakos biztonsági felülvizsgálat. - Soron kívüli vizsgálat. - Egyéni védőeszköz juttatásának szabályozása. - Környezeti és munkahelyi zajszintmérés. - Játszótéri eszközök biztonságtechnikai felülvizsgálata. - Munkabalesetek, foglalkozási megbetegedések kivizsgálása. - Munkaköri alkalmassági orvosi vizsgálatok rendjének kidolgozása. - Tűzvédelmi szabályzat készítése. - Veszélyes anyagokkal kapcsolatos eljárások. - Villamos biztonságtechnikai mérések, felülvizsgálatok. - Telepengedélyezések előkészítése, bonyolítása. - HACCP rendszer bevezetése stb. Árainak rugalmasan alakítjuk és minden esetben csak töredékét teszik ki egy esetleges hatósági ellenőrzés után kiszabható mulasztási bírságnak... Várjuk szíves jelentkezésüket.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Munkavédelmi szolgáltatás, kockázatértékelés, tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatás.
2.FEUerGO Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8300 Tapolca, Somogyi Béla u. 1.
A cég cégböngészős oldala: http://feuergokft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatás. Környezeti zaj- és pormérések.
3.Uniton Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1192 Budapest, Zoltán u. 14/4.
A cég cégböngészős oldala: http://unitonbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A cég 1991-ben lett alapítva, azóta sikeresen működik. Szakértői az azóta megszűnt Környezetvédelmi Intézet Központi Állomás zajcsoportjából váltak ki. Korábban a mérésre volt nagyobb igény, mára a tervezési megbízások kerültek túlsúlyba.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Zajmérés, Zajszakértő, Zajszakértői tevékenység
Márkák: UNITON
Tevékenységi ismertető: 25 éves szakmai gyakorlattal minden környezeti zajvédelmi szakértői tevékenység: tervezés (szabályozási és eng. tervfejezet), valamint mérés, zajcsökkentés-tervezés, építkezési zaj számítása és mérése, épületakusztikai mérések.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.