Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Akkumulátorok kereskedelme

- 3 találat
1.Hard-Tech Irodatechnikai Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9028 Győr, Szabadi u. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hard-techiroda-c
Rólunk: A Hard-Tech Bt. 1991-től működik, számítás- és irodatechnikai eszközök forgalmazásával, szervizével, tanácsadással nyújt komplex szolgáltatást ügyfeleinek.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Márkák: Acer, ASUS, Epson, Gigabyte, HP, LG, MSI, Samsung
Tevékenységi ismertető: Irodatechnika, számítástechnika, számítástechnikai eszközök értékesítése, szervizelése. Hálózatok építése, üzemeltetése, nyomtatók javítása, pénztárgépek forgalmazása, szervize, kellékanyagok értékesítése.
2.Ha-Hó Háztechnikai Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1139 Budapest, Röppentyű u. 69.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ha-hohaztechni-c
Rólunk: Termékeink Magyarországon engedélyezettek... Az általunk behozott berendezések nagy része Japánból, Angliából, Kínából, Portugáliából, Taiwanból, Izraelbõl, USA-ból származik és mindegyike rendelkezik MABISZ-engedéllyel, valamint az összes szükséges mûszaki szakhatósági engedéllyel. Szakképzett szerelõgárdánkkal már a kezdetek óta végezzük ezen berendezések telepítését, karbantartását, javítását, fejlesztését. Meg tudjuk oldani az egyszerűbb lakásoktól kezdve a nagy gyártelepeken keresztül egészen a bankokig bármilyen objektum komplex technikai védelmét. Több milliós raktárkészletünkkel biztosítani tudjuk a folyamatos anyagellátást az általunk telepített rendszerek bõvítéséhez és bárminemû javításához. Figyelünk ügyfeleinkre... A technikával és a megnövekedett biztonságtechnikai mércével a cég állandóan lépést tart, és újabb és újabb technikai rendszert valamint marketingújítást nyújtva segíti elõ, hogy az ügyfelek egyre igényesebb kéréseit is kielégíthesse.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: A Ha-Hó Háztechnikai Kft. főbb profiljai: vagyonvédelmi berendezések importja, nagy- és kiskereskedelme, telepítése. Szakképzett szerelőgárdánkkal végezzük ezen berendezések telepítését, karbantartását, javítását, fejlesztését.