Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Betonvizsgálat

- 4 találat
1.Maépteszt Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1151 Budapest, Mogyoród útja 42.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/maeptesztkft-c
Rólunk: A MAÉPTESZT Magyar Építőmérnöki Minőségvizsgáló és Fejlesztő Kft. a magas- és mélyépítési munkák helyszíni és laboratóriumi minőségvizsgálatát, -ellenőrzését végzi, valamint részt vesz hazai és nemzetközi kutatás-fejlesztési munkákban. A szakértést, tanácsadást felsőfokú végzettséggel rendelkező munkatársak végzik. A MAÉPTESZT Kft. teljesen független, önálló jogi és gazdálkodási felelősséggel működő gazdasági társaság. A laboratórium az MSZ EN ISO/IEC 17025:2006 szabvány követelményei alapján létrehozott minőségirányítási rendszer szerint működik, a Nemzeti Akkreditáló Testület által minősítve. A MAÉPTESZT Kft. területi laboratóriumai: - Budapest - Ferihegy - Dunaföldvár - Hejőpapi - Gérce - Kéthely
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Magas- és mélyépítési munkák helyszíni és laboratóriumi vizsgálata, szakértés, tanácsadás, kalibrálás.
2.Premier Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1072 Budapest, Rákóczi út 30.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/premierkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Talajmechanikai és betonvizsgálatok laboratóriumi és helyszíni végzése. Technológiai tanácsadás, helyszíni felügyelet. Betonkeverő telepek, üzemek minősítése. Cégünk akkreditált státusszal rendelkezik.
3.ICM Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1116 Budapest, Tambura u. 9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/icmkft-c
Rólunk: Cégünk, az ICM Kft, Építőipari generál kivitelezéssel foglalkozó cég. Szolgáltatásaink igen sok összetevőből állnak, nagyon széles skálával találkozhat mindezt illetően! Úgy gondolom, hogy amennyiben építőiparral kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, esetlegesen szolgáltatásainkkal kapcsolatban bővebb tájékoztatáshoz jutni, csak el kell látogatnia honlapunkra és megtekintenie széleskörű leírásunkat!
Besorolás Szolgáltató
Termékek: Repedés
Tevékenységi ismertető: Építőipari kivitelezés, szakértés, tervezés.
4.Farkas és Társa Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1214 Budapest, Mag u. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/farkasestarsa23-c
Besorolás Gyártó