Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Bútorok gyártása

- 3 találat
1.Fatex Bt.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5310 Kisújszállás, Béla király u. 71.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fatexbt-c
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Bútorok gyártása
Tevékenységi ismertető: Bútorok gyártása.
2.Láng-Faépker Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2335 Taksony, Andrássy út 19.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lang-faepkerkf-c
Rólunk: Szeretné otthonát, esetleg irodáját átrendezni, új bútorokkal ékesíteni, de nem tudja, hogy kihez forduljon bizalommal? A legjobb helyen jár, hiszen 30 éves tapasztalatainkkal biztosan olyan otthont, irodát varázsolunk Önnek, amely csak álmaiban szerepelt ezidáig. Látogasson el honlapunkra, ahol megismerkedhet fő tevékenységeinkkel. Belsőépítészet, egyedi bútorok, koloniál bútorok, kárpitozás.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Bútorok gyártása.
3.Ro-Ho '97 Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1222 Budapest, Széchenyi u. 24.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ro-ho97kft-c
Rólunk: A Ro-Ho 97 Kft-t 1997-ben hoztuk létre társammal, Horváth Jenővel. Célunk, hogy az általunk gyártott termékek, legyen ez bútor, vagy nyílászáró a legjobb minőségben, és hiba nélkül kerüljön a megrendelőhöz. A megrendelőink elképzeléseit a tervezéstől a kivitelezésig valósítjuk meg. Cégünk egyedi bútorokat és egyedi nyílászárókat gyárt minőségi alapanyagokból. Mi tudjuk, hogy a nagyáruházai silány minőségű tömegtermékeken túl is van élet. Szakmánkat tekintve asztalosok vagyunk, bármilyen szakmai kihívással szemben, keresünk és találunk is megoldást. Mi tanultuk ezt a gyönyörű szakmát, és vizsgáztunk is asztalosmesteri szinten. Remélem Önnel is fogunk személyesen találkozni. Ha másért nem csak cserélünk néhány ötletet!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Egyedi bútorok, nyílászárók, lépcsők, galériák, játszóterek, kerti játékok gyártása. Minden, ami fából van. A legjobb minőségben! Tervezéstől a kivitelezésig!