Kezdőoldal
 :: 
KedvencekECDL-tanfolyam - Cégböngésző
Cégböngésző.hu
INTERNETES CÉGBÖNGÉSZŐ

Keresés a Cégböngésző adatbázisában                      Kérem, adjon meg legalább egy keresési feltételt!
Keresett kifejezés:
Besorolás:
Megye:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen

Cég Kifejezésként, egyben Tevékenység Termék Márka
CÉGEK -

ECDL-tanfolyam

- 1 találat

Az oldal tökéletes megjelenítéséhez a Flash plugin legújabb verziója szükséges, melyet az alábbi linkre kattintva letölthet.
Hirdetés

TalálatokA 'ECDL-tanfolyam' kifejezés szűrése megyére

Győr-Moson-Sopron

  
1.
Nógrádi PC Suli Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9021 Győr, Munkácsy u. 1-5/1.
A cég cégböngészős oldala: http://nogradipcsuli-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Nógrádi PC Suli Kft. 1992-ben alakult. Fő tevékenységi köre a számítástechnikai oktatás és a tankönyvkiadás. Oktatási referenciái között Győr legnevesebb cégei is megtalálhatóak, többek között AUDI, Cereol, ABN Amro Biztosító, Szerencsejáték Rt., Pannonflax Rt., Lear Corporation. Az általunk kiadott PC Suli című tankönyvet több száz iskola, illetve több ezer magánhallgató használja. Ha Ön győri, egészen biztos talál ismerősei között valakit, akit mi tanítottunk meg a számítógép használatára. Kérdezze meg véleményét rólunk, és csak azután válasszon minket, ha Ő is mindenben maximálisan e...
Tovább
Besorolás: Termelő Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: ECDL Start-tanfolyam, ECDL-tanfolyam, ECDL-vizsgaközpont, Felnőttoktatás, szakképzés, Könyvkiadás, Számítástechnikai oktatás, Számítástechnikai oktatás Győr, Számítógép-kezelő (-használó) tanfolyam, Szoftver-üzemeltető tanfolyam,

Tevékenységi ismertető: Számítástechnikai oktatás, tankönyvkiadás.


A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.Minden jog a White Page Kft. részére fenntartva. A Cégböngésző és a White Page jogvédett nevek, használatuk csak engedéllyel lehetséges.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.
Cégböngésző: ECDL-tanfolyam Cégkivonat, céginformáció, cégadat, cég, cégek, cégadatok egy helyen!
Médiapartner: webkalendarium