Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Elektrosztatikus porszórás

- 7 találat
1.Eposz Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5310 Kisújszállás, Széchenyi út 17.
A cég cégböngészős oldala: http://eposzkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Az Eposz Kft. 1993-ban alakult elektrosztatikus porszórással végezhető műanyag bevonatok készítésére. Jelenleg 46 dolgozó áll a cég alkalmazásában fémmegmunkáló és porszóró üzemünkben. Társaságunk dinamikus fejlődésének köszönhetően eddigi működése alatt nyereséggel zárta üzleti éveit. A nyereség folyamatos visszaforgatásával biztosítjuk az állandó személyi és műszaki fejlesztést. 1995-ben még 500 m2-es termelőterület állt cégünk rendelkezésére, mára a gyártás és a raktározásra szolgáló létesítmények alapterülete meghaladja a 2800 m2-et. Telephelyünk két műhelyépülettel, zárt és nyitott raktárépülettel, szociális és irodahelyiségekkel rendelkezik. Gépparkunkat folyamatosan korszerűsítjük, melynek köszönhetően korszerű CNC technológiával ellátott lemez- és csőmegmunkáló gépek állnak a termelés rendelkezésére. 2003-ban vezette be szervezetünk a TÜV által tanúsított ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszert. A kiterjedt beszállítói kapcsolatokra, és a kiépített speciális műszaki és technológiai színvonalú gyártásra alapozva kívánunk vevőinknek teljes körű szolgáltatást nyújtani a tervezéstől a komplett kivitelezésig.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lézeres lemezvágás, CNC élhajlítás, darabolás, csőhajlítás, elektrosztatikus porszórás, stancolás, nibbelés, ponthegesztés, ISO-9002 minősítés.
2.Szervál Duó Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Központi u. 31.
A cég cégböngészős oldala: http://szervalduokft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1998-ban alakult, de jogelődjei már 1972 óta működnek. Családi vállalkozásként sportszereket, játékokat és kempingcikkeket gyártunk. Kiegészítő tevékenységeink is ehhez kapcsolódnak. Lakatosműhelyünkben precíziós csőhajlítás, illetve szerkezeti lakatosmunkákat tudunk végezni. Szinterező üzemünkben (elektrosztatikus porszórás) különböző fémalkatrészek festését végezzük. Saját termékeinken kívül bérmunkát is vállalunk mindkét üzemünkben. Az általunk előállított termékek nagy részét nagykereskedelmi hálózatokon, illetve bevásárlóközpontokon keresztül értékesítjük. Minden termékünkre általános jótállást biztosítunk.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Precíziós csőhajlítás.
3.Bevonástechnológiai és Tervező Kkt.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Harkály u. 79.
A cég cégböngészős oldala: http://bevonastechnolo-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Elektrosztatikus pórszóró berendezés gyártása. Ez az a tevékenység amellyel cégünk leginkább foglalkozik. Úgy gondolom, hogy ebben a tekintetben a tökéletes választás az Ön számára, mi vagyunk, hiszen minden tekintetben tökéletes szolgáltatást tudunk nyújtani az Önök számára!Porszóró kabin, rezgetőadagoló, termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és árainkkal kapcsolatban bővebben tájékozódhat, amennyiben ellátogat honlapunkra!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Elektrosztatikus porszórás. Elektrosztatikus porfestőberendezések, gáz-infra fűtőkészülékek gyártása.
4.Meta Vasipari Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5516 Körösladány, Híd tér 1.
A cég cégböngészős oldala: http://metavasiparik-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A termékek forgalmazásában viszonteladók is közreműködnek. A termékek elsősorban hazai piacra kerülnek munkahelyi beruházásokhoz, fejlesztésekhez kapcsolódóan. Közvetlen és közvetett export is előfordul, ennek fejlesztése mindennapi feladataink között szerepel. Termékeink garantált, egyenletes jó minőségének biztosítása érdekében társaságunk EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert vezetett be és működtet rendszeres felügyelettel. Alkalmazkodva az európai normákhoz környezetterhelő technológiánk megfelelő kezelése érdekében az EN ISO 14001 környezetirányítási rendszer bevezetése és működtetése tárgyában is sikeres, és folyamatosan ellenőrzött rendszert alkalmazunk.
Besorolás Gyártó
Márkák: Körös, Meta, Sztár
Tevékenységi ismertető: Társaságunk fontos szerepet tölt be a hazai gyártású fémszekrények előállításában és forgalmazásában mint piacvezető gyártó. Öltözőszekrények, iratszekrények gyártása, elektrosztatikus porszórás.
5.Felületkezelő Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2073 Tök, 0103/2 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: http://feluletkezelok-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fémfelületek kezelése, elektrosztatikus porszórás.
6.Industár Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3561 Felsőzsolca, Állomás u. 5.
A cég cégböngészős oldala: http://industarkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Búvárszivattyú és karosszériaelem gyártása, vas, fém és alumínium öntése. Forgácsolás, szerszámgyártás.
7.Szinterező és Homokfúvó Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Janka u. 11.
A cég cégböngészős oldala: http://szinterezoesh-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Megrendelőink a RAL színskálából választhatják ki a nekik megfelelő színt. Kemencéink befogadóképességének megfelelően az alábbi méretekig tudunk festést vállani: 1370x1500x3000 mm, 1100x1450x4000 mm és 800x2400x6300 mm.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: A fémtiszta felületet műanyag alapú porfestékkel elektrosztatikusan bevonjuk, megfelelő hőmérsékletű kemencében ráégetjük.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.