Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Értékszállítás

- 11 találat
1.Szentinel Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1044 Budapest, Megyeri út 40.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szentinelkft-c
Rólunk: Cégünk története: A Szentinel Kft. alapítói, vezető munkatársai az elmúlt, közel 10 év során a rendvédelmi szervek és az őrzés-védelmi szolgáltatások szerteágazó területein, számos - általuk nagyra tartott - cég keretein belül szerezték és kamatoztatták tudásukat, megismerve e sokrétű szakma szinte minden területét. E megszerzett tapasztalat birtokában vágtak bele a közös vállalkozásba. Cégünk szakmai vezetői közép- illetve felsőfokú biztonságszervezői végzettséggel rendelkeznek és mindannyian kiváló eredménnyel végeztek az izraeli Caesaria-ban működő antiterrorista és biztonsági tisztképző akadémián. Cégünk filozófiája: A Szentinel Kft. célja, hogy a vagyonvédelmi és oktatási, valamint az ezen tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatások területén kivívja minden megrendelőjének elismerését és bizalmát. Cégünk a szakma meghatározó szereplőjeként kiemelkedő példát mutat, ezzel is biztosítva régi és leendő ügyfeleit a megbízható és széleskörű szolgáltatásokról, és a kiválóan képzett szakemberek munkájáról
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Biztonságtechnika, őrzés, vagyonvédelem. Élő erős őrzés, objektumok őrzése. Riasztó, kaputelefon, videokamerás megfigyelőrendszer, beléptetőrendszer beszerelése. Telephely: 1027 Budapest, Margit krt. 1.
2.Duna-Őr Security Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6087 Dunavecse, Petőfi u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/duna-orsecurit-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Biztonsági tevékenység.
3.Szent György Biztonságtechnikai és Szolgáltató Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2071 Páty, Iskola u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szentgyorgybi-c
Rólunk: Cégünk 2005-ben alakult a már meglévő Szent György cégcsoport biztonságtechnikai ágazatot képviselő tagjaként. Vezetőink szakmai tapasztalata és üzleti hozzáértése alapján mára meghatározó távfelügyeleti szolgáltatóvá nőve ki magunkat. A 2011. évtől már az élő erős őrzési területen is sikeresen jelen vagyunk több telephely és épület őrzésével. Szintén ez évben indítottuk el kiváló szakemberek segítségével kertépítészeti részlegünket is, hogy a mai világ elvárásainak megfelelően minél szélesebb körben szolgáljuk ki elégedett partnereinket. Az idei év második felétől pedig cégünk a gépjárművédelem piacán is szeretné magát képviseltetni.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Őrzés, vagyonvédelem, távfelügyelet, járőrszolgáltatás, kertépítés és fenntartás.
4.Power Shield Zrt.
Megye:
Budapest
Cím:
1101 Budapest, Kőbányai út 41/C
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/powershieldkf-c
Rólunk: Cégünket 2001-ben alapítottuk biztonságtechnikai tevékenységgel. Biztonsági szolgáltatásaink szinte valamennyi területre kiterjednek: élőerős biztonsági szolgáltatások, biztonságvédelmi tanácsadás, kockázatelemzés, magánnyomozás, elektronikai, mechanikai védelmi rendszerek tervezése és kivitelezése, informatikai rendszerek tervezése, kialakítása, üzemeltetése, speciális biztonságtechnikai eszközök és szolgáltatások végzése.
Besorolás Szolgáltató
5.Te-Sec Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1087 Budapest, Százados út 20/D
6.Bizalom Zrt.
Megye:
Budapest
Cím:
1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bizalomrt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vagyonvédelem.
7.JNT Security Kft.
8.Z-Sec. Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2254 Szentmártonkáta, Somogyi B. út 13/D
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/z-seckft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Cégünk 2007-ben alakult. Tulajdonosa a vagyonvédelemben szerzett többéves tapasztalok birtokában alapította. A Z-Security fő tevékenysége a személy- és vagyonvédelem, de ezen kívül vállaljuk egyes objektumok, telephelyek, irodaházak takarítási munkáit, ud
9.Zalasecurity Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Rákóczi Ferenc u. 2-4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/zalasecuritykf-c
Rólunk: Cégünk 2002-ben alakult és biztonsági, vagyonvédelmi tevékenységet folytat. A biztonsági szolgáltatások keretébe tartozó tevékenységeink: Nyomozói tevékenység, személyvédelem ellátása, értékszállítás, pénzszállítás, objektumőrzés, telephelyőrzés, személy- és vagyonvédelmi feladatok, porta- és recepció szolgálat végzése. Minden esetben személyre szabott, a megbízó érdekeinek megfelelő megoldásokat keresünk.
Besorolás Szolgáltató
Termékek: Telephelyőrzés
Tevékenységi ismertető: Vagyonvédelem, magánnyomozás.
10.Opekun 2005 Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Bécsi u. 314.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/opekun2005kft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Biztonságtechnikai rendszerek kiépítése, telephelyek őrzése.
11.He-Ba Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1124 Budapest, Jagelló út 24.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/he-bakft-c
Rólunk: Portaszolgálat? Értékszállítás? Személy- és vagyonvédelem? Akkor minket keres! Amennyiben még kérdéses Ön számára, hogy kihez fordulhatna problémájával, kérdéseivel akkor bővebben olvasson utána weboldalunkon tevékenységi körünkről,szolgáltatásainkról, elérhetőségeinkről vagy látogasson el irodánkban ahol kollégáink nagyon szívesen segítenek tervei kialakításában, megoldás felkutatásában.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Személy- és vagyonvédelem.