Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Ipari berendezések gyártása

- 8 találat
1.Kessel-Bau Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3700 Kazincbarcika, Tardonai u. 160.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kesselbau-c
Rólunk: CÉGTÖRTÉNET A cégünk 1999-ben alakult, főleg csővezetékek és ipari berendezések valamint acélszerkezetek gyártására és szerelésére berendezkedve. Tevékenységünket kezdetben kis létszámmal, és leginkább alvállalkozóként végeztük, szakembereket és infrastruktúrát biztosítva a gyártási és kivitelezési munkákhoz. A közben eltelt időszakban árbevételünk nagy részét technológiai és személyi fejlesztésekre fordítottuk, vállalkozásunkat alkalmassá téve az önálló, fővállalkozói működésre. Felkészülve a gyártási feladatokra megvásároltuk, majd felújítottuk kazincbarcikai 2.000 m2-es telephelyünket a rajta álló gyártócsarnokkal, kialakítottuk a bel- és külföldi beszállítói kapcsolatokat. A 2005-ben történt tulajdonosi változások jelentős fejlődést eredményeztek a cég életében. A biztos gazdasági háttér, a fizikai és szellemi alkalmazotti létszám növelése, a gyártásra alkalmassá tett ipartelep valamint a kiváló technikai feltételek által társaságunk 2005 nyarától kezdve önálló és független kivitelezőként vesz részt az ipar különböző területein. Jelenleg 4.000 m2-nyi telephely áll rendelkezésünkre. Gyártócsarnokainkban a legmodernebb gyártóberendezésekkel kiváló gyártó személyzet alkalmazásával folyik a termelés. Felkészültségünket és megbízhatóságunkat bizonyítják vevőink nagyszámú megrendelései.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Cégünk főtevékenysége a különböző acélok, alumíniumötvözetek, és speciális alapanyagok hegesztése, csővezetékek és ipari berendezések, valamint acélszerkezetek gyártása és szerelése. A speciális hegesztéseket MIG/MAG, TIG, MMA, gázhegesztési eljárással, a
2.Tremens Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 56.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tremenskft-c
Besorolás
Termékek: Mérőműszer
3.Variplast Magyarország Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1028 Budapest, Gyopár u. 14.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/variplastmagya-c
Rólunk: Aki mezőgazdasággal foglakozik, az tudja, hogy koránt sem olyan egyszerű, mint ahogy elképzeltük. Sok odafigyelést és szaktudást igényel. Mérnöki csapatunk az Ön segítségére is lehet, ha mezőgazdasági tanácsra lenne szüksége. Keresse fel weboldalunkat, ahol az általunk kínált algatrágyákkal, mezőgazdasági berendezésekkel is bővebben megismerkedhet.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Mezőgazdasági vegyi termék, berendezések gyártása, mérnöki tevékenység és tanácsadás.
4.Fakon Vállalkozási Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1095 Budapest, Mester u. 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fakonvallalkoz-c
Rólunk: Cégünk, 1990-ben alakult. Cégünk töretlen sikerének titka, a magas szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak, tökéletes munkája. Cégcsoportunk tevékenysége, a mérnöki szolgáltatástól, a gyártási a kulcsrakész szerelésig tart. Ipari berendezések, erőműi berendezések, épületgépészeti technikák, és nagyon sok egyéb szolgáltatás várja Önt nálunk! Szeretne ezzel kapcsolatban bővebben tájékozódni? Ehhez nem is kell mást tennie, csak ellátogatnia honlapunkra!
Besorolás Szolgáltató
5.Bizerba Mérleg Hungária Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1142 Budapest, Tengerszem u. 64-68.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bizerbamerleg-c
Rólunk: A Bizerba mérlegkészítő műhely 1866-ban családi vállalkozásként kezdte működését Balingenben (Németország). Magyarországon 1991-ben alakult Bizerba Mérleg Hungária Kft., mely 100%-os német leányvállalatként a képviseletét akkor 11 fővel, ma 40 fővel látta el. A forgalma 1,6 milliárd Ft volt 2005-ben. Feladata a Bizerba berendezések kizárólagos forgalmazása, üzembe helyezése és szervizelése egész Magyarország területén belül.
Besorolás Gyártó, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: AND, Bizerba
Tevékenységi ismertető: Mérlegek, szeletelők gyártása, nagykereskedelme, javítása. Kereskedelmi és ipari mérlegek, húsdarálók, termocímkék, számítógépes termeléskövető mérlegrendszerek, közúti és precíziós mérlegek értékesítése és szervizelése.
6.Hungaroster Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1138 Budapest, Szekszárdi út 15. IV/44.
7.Keveweld Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5420 Túrkeve, Kinizsi Pál u. 37.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/keveweldkft-c
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Alkatrészgyártás és -felújítás.
8.Medro Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2851 Környe, Iparcentrum 0572/30 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/medrokft-c
Rólunk: Pontos tájékoztatásért keressen bennünket elérhetőségeinken és weboldalunkon!
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Hidraulikus berendezések és alkatrészek gyártása, javítása. Munkagépek, rakodógépek, targoncák, autódaruk, betonágyuk, gépjármű-felépítmények javítása. Ipari berendezések javítása.