Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Laboratóriumi vizsgálat

- 9 találat
1.Tenkes Borlabor Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7800 Siklós, Baross u. 59.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tenkesborlabor-c
Besorolás Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Bor nagykereskedelme, Laboratóriumi vizsgálat
Tevékenységi ismertető: Mezőgazdasági bor nagykereskedelem, laborvizsgálat.
2.Meolit Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Házgyári u. 28.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/meolitkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Akkreditált betontechnológiai és kőzetfizikai vizsgálólaboratórium. Magasépítési, mélyépítési, útépítési, vízépítési, friss és megszilárdult beton helyszíni és laboratóriumi vizsgálata, elemzése.
3.Attentus Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5540 Szarvas, Bem u. 20.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/attentuskft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Klinikai laboratórium.
4.Alföldvíz Zrt.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Dobozi út 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bekesmegyeivi-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vízkezelés, vízgazdálkodás, víztermelés.
5.Felső-Bácskai Agrolabor Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6430 Bácsalmás, Rákóczi u. 19.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/felso-bacskaia-c
Rólunk: MEZŐGAZDASÁGI VIZSGÁLATOK TERÜLETE: Talajok mintavétele és vizsgálata ¤ A genetikai talajtérképek készítése és az ehhez szükséges vizsgálatok elvégzése. ¤ A fenntartó tápanyag gazdálkodáshoz tartozó vizsgálatok és szaktanácsadás. Ez kiterjed a talajok fizikai (Arany-f kötöttség, leiszapolható rész, Hy, stb.) és kémiai jellemzőinek (humusz, összes és felvehető P, K, Fe, Mn, Cu, Zn és anionok, stb.) meghatározására. ¤ A vizsgálati eredményekből levonható következtetések és szakvélemény készítése. Növényi részek mintavétele és vizsgálata ¤ A felvett makroelemek (N, P, K, Ca, Mg, stb.) ¤ A felvett mikroelemek (Fe, Mn, Cu, Zn, B, stb.) ¤ A vizsgálati eredményekből levonható következtetések és szakvélemény készítése. Termények mintavétele és vizsgálata ¤ Malomipari jellemzők: tisztaság, sikér tartalom, sütőipari érték, terülés, esésszám, olajtartalom, stb. ¤ Élelmezési magvak (pl. búza, borsó, stb.) és őrleményeik mintavétele és minősítése ¤ Takarmányozási célú termények (kukorica, szója, silók, szénák, stb.) mintavétele és minősítése ¤ Ipari magvak (napraforgó, repce, stb.) mintavétele és minősítése Malomipari - sütőipari alapanyagok célzott vizsgálata Takarmány mintavétele és vizsgálata ¤ Weendei-analízis (nyers fehérje, nyers rost, nyers zsír, nyers hamu, NMK, energia tartalom, emészthető alkotó elemek, makro- és mikroelemek, aminósavak, toxinok, stb.) ¤ Takarmány alapanyagok (szemes termények, tömeg takarmányok, állati eredetű takarmány alapanyagok, stb.) mintavétele és minősítése ¤ Takarmány kiegészítők (premixek, adalék anyagok, előkeverékek, stb.) mintavétele és minősítése ¤ A vizsgálati eredményekből levonható következtetések és szakvélemény készítése. Takarmánykeverő üzemek ¤ Takarmánykeverő üzemek minőségbiztosítási és minőségirányítási rendszerének kidolgozása és működtetésének laboratóriumi támogatása. Állati szövet vizsgálatok ¤ Szőr, toll, stb. alap alkotóelemeinek vizsgálata ¤ Vér alap alkotóelemeinek vizsgálata Állattartó telepek ¤ Állattartó telepek termelési körülményeinek vizsgálata és laboratóriumi támogatása, eredményeik értékelése különös tekintettel a termelés biológiai hátterére (matematikai modellezés). ¤ Társlaboratóriummal közösen mikrobiológiai és toxin vizsgálatok. Talaj és levélvizsgálat, kérjen ajánlatot, böngésszen a weboldalon!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: A tavaszi tápanyagpótlás alapja, a talaj és levélvizsgálat. Laboratóriumi vizsgálat, mérnöki szolgáltatás. A felsorolt termékek laboratóriumi vizsgálata, minősítése. Talaj és levélvizsgálat, kérjen ajánlatot, böngésszen a weboldalon!
6.SGS Hungária Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1124 Budapest, Sirály u. 4.
7.Fácsni Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1163 Budapest, Fuvallat u. 60.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/facsnibt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Festés, mázolás, tapétázás, lakásfelújítás, költségvetés-készítés. Kis átmérőjű fúrásanyagok komplett feldolgozása (laborálás, szerkesztés).
8.Alap-Terv Bt.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6500 Baja, Burg E. u. 6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/alap-tervbt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Talajmechanika, talajmintavétel.
9.Eurofins-Vetcontrol Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Déli Bekötő út 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mahfood-con-c
Rólunk: Cégünk, az M.A.H.Food-Controll Kft 1999-ben alapította független élelmiszer-vizsgáló laboratóriumát, melyet először 2000-ben akkreditált a Nemzeti Akkreditáló Hatóság. Azóta folyamatosan akkreditáltak vagyunk egyre több vizsgálatra, regisztrációs számunk NAH-1-1261/2015. Napjainkra mind szakmai szempontból, mind a megbízók körét tekintve az egyik legnagyobb magánlaboratóriummá fejlődtünk. Filozófiánk a gyors, pontos, szakmailag helyes, megfelelő ár/érték arányú szolgáltatás. Maximálisan figyelembe vesszük megbízóink igényeit. Futárszolgálatunk az egész ország területén a legkedvezőbb árú mintaszállítást tesz lehetővé, ráadásul szerződött partnereink felé ezt a szolgáltatást ingyenes. Informatikai rendszerünk a legmodernebb, a vizsgálat értékelését követő néhány percen belül már elektronikusan aláírt jegyzőkönyvet kap a megbízó e-mailen. Célunk, hogy gyors és szakmailag korrekt szolgáltatást nyújtsunk az élelmiszerlánc egész folyamatában. Megbízóinkhoz maximálisan alkalmazkodunk, igényeiket, elvárásaikat a szolgáltatás javítására munkánkba folyamatosan beépítjük. Várjuk mielőbbi jelentkezését !
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Állategészségügyi diagnosztika Élelmiszerbiztonság és analízis