Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Lemezhengerítés

- 3 találat
1.Contarex Agrotechnika Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5310 Kisújszállás, Külterület
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/contarexagrote-c
Rólunk: A Contarex Agrotechnika Kft. német tulajdonban lévő gépgyártó vállalat, a G.claas csoport tagja, melynek több évtizedre visszatekintő tapasztalata van a gépgyártásban. Cégünk fő tevékenységi köre a mezőgazdaságigép-alkatrészek gyártása, azon belül is a csigalevelek, tengelyes csigák, illetve a csigás anyagmozgató berendezések. Vállaljuk vályús és csöves szállítóberendezések gyártását, mind standard termékeinkkel, mind egyedileg átalakított vagy kivitelezett berendezések tekintetében. Ezen berendezések különösen alkalmasak szemestakarmányok, építőipari alapanyagok (homok, cement, sóder), élelmiszer-ipari termékek (só, liszt) és hulladék szakszerű mozgatására, szállítására.
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Márkák: Hercules, Super kuli
Tevékenységi ismertető: Mezőgazdaságigép-gyártás.
2.Fireplace Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3553 Kistokaj, Állomás u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fireplacekft-c
Rólunk: Társaságunk 1994-ben alakult, tevékenysége a kandallókályhák gyártására és forgalmazására szakosodott, melynek főbb értékesítési területét az európai piac jellemzi. Indulásunk óta a kapacitásunk megsokszorozódott a technikai fejlődésnek köszönhetően. Az európai barkácsáruházláncoknak köszönhetően cégünk nemzetközi szállító lett, mivel az öt legfontosabb, legismertebb kandallókályha beszállítói közé tartozik.
Besorolás Gyártó, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Márkák: Fireplace
Tevékenységi ismertető: Kandalló gyártása, lézervágás, lemezmegmunkálás.
3.Orkán Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6060 Tiszakécske, Szolnoki u. 42.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/orkankft-c
Rólunk: Cégünk több mint 15 éves múltra tekint vissza, német partnerünk magyarországi gyártói vagyunk. Kül- és belföldre egyaránt telepítünk szóróházakat elszívórendszerrel együtt. Szóróberendezéseinkkel hatékonyan végezhető bármilyen szórási feladat. Saját szóróházunkban bérmunkában szórunk, többféle szóróanyaggal. Lakatosmunkák (darabolás, hengerítés, élhajlítás) végzésére is szakosodtunk, valamint védőruházatot is forgalmazunk a szórási munkálatokhoz.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Homokszóró és szemcseszóró berendezések gyártása, kereskedelme, elszívóberendezések, lemezmunkák, felületkezelés.