Kezdőoldal
 :: 
KedvencekOKJ-s tanfolyam - Cégböngésző
Cégböngésző.hu
INTERNETES CÉGBÖNGÉSZŐ

Keresés a Cégböngésző adatbázisában                      Kérem, adjon meg legalább egy keresési feltételt!
Keresett kifejezés:
Besorolás:
Megye:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen

Cég Kifejezésként, egyben Tevékenység Termék Márka
CÉGEK -

OKJ-s tanfolyam

- 1 találat

Az oldal tökéletes megjelenítéséhez a Flash plugin legújabb verziója szükséges, melyet az alábbi linkre kattintva letölthet.
Hirdetés

TalálatokA 'OKJ-s tanfolyam' kifejezés szűrése megyére

Budapest

  
1.
Körút Oktató és Szolgáltató Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1214 Budapest, Kossuth L. u. 117.
A cég cégböngészős oldala: http://korutoktatoes-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Csoportos jelentkezés esetén a tanfolyam árából kedvezményt adunk. A munkáltatók beiskolázott munkavállalóik tandíját a szakképzési alap terhére elszámolhatják. Megfelelő létszám esetén kihelyezett tanfolyamok megtartását vállaljuk.

Tevékenység, szolgáltatás: Autósiskolák, Felnőttoktatás, szakképzés, Gépkocsi-vezetői oktatás, Könnyűgépkezelői tanfolyam, Közlekedési tanfolyam, Motorostanfolyam, Munkanélküliek átképzése, Nehézgépkezelői tanfolyam, OKJ-s tanfolyam,

Tevékenységi ismertető: A TANDÍJ ÉS VIZSGADÍJ 30 %-ÁT VISSZAIGÉNYELHETI A HALLGATÓ VAGY CSALÁDTAGJA AZ SZJA-BÓL! Akkr.sz. 0035, tanúsítványsz. 01-0980-04 Járművezető-képzés minden kategóriában, közlekedési szaktanfolyamok, szakoktatói, OKJ-s gépkezelői tanfolyamok.


A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.Minden jog a White Page Kft. részére fenntartva. A Cégböngésző és a White Page jogvédett nevek, használatuk csak engedéllyel lehetséges.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.
Cégböngésző: OKJ-s tanfolyam Cégkivonat, céginformáció, cégadat, cég, cégek, cégadatok egy helyen!
Médiapartner: webkalendarium