Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Öntőszerszámok tervezése

- 2 találat
1.Camilleon Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2314 Halásztelek, 5009 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/camilleonmerno-c
Rólunk: Cégünk, a szerszámgyártás területén tevékenykedik. Fő profilunk, a műanyag fröccsöntő és alumínium nyomásos öntőszerszámok tervezése, és gyártása. Vállaljuk ezen a területen belül, a részfeladatok elvégzését is, illetve egyedi és kis sorozatszámú alkatrészek gyártását. Szerszámra lenne szüksége? A lehető legjobb választás az Ön számára, ha minket választ, ha hozzánk fordul! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Gyártó
Márkák: Cadicam, CMC
Tevékenységi ismertető: Szerszámgyártás.
2.Füredy Szerszám Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2084 Pilisszentiván, Rét u. 2040/2 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/furedyszerszam-c
Rólunk: Vállalkozásunk 1990 októberében indult, eleinte családi vállalkozásként működött, majd apránként a foglalkoztatottak száma 7 főre bővült. Fő tevékenységünk a műanyag, és fémfröccs szerszámok készítése, és alkatrészgyártás. Ezeken kívül állandó megrendelőink részére igény esetén vállalunk hideg sajtoló szerszámok, és célgépek készítését is. Munkaeszközeinket az évek alatt folyamatosan bővítettük, így jelentős gépparkot mondhatunk magunkénak (hagyományos és CNC gépek), ezzel elértük, hogy bármilyen bonyolult szerszámot is el tudunk készíteni. A szerszámokat 2D-3D-ben tervezzük (ProEngineer Wildfire), illetve terveztetjük, melyhez a Megrendelő által biztosított 2D iletve testmodell szolgál alapul. 2002 augusztusától EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert vezettünk be.
Besorolás Gyártó, Importőr
Tevékenységi ismertető: Hideg sajtoló, műanyagöntő és nyomásos öntőszerszámok készítése. CNC tömb- és huzal-szikraforgácsolás, CNC-marás, CAD-tervezés.