Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Öntözőrendszerek tervezése

- 4 találat
1.Hegyesi Service Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5340 Kunhegyes, Jósika út 29.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/aranyfaligetkf-c
Rólunk: Aranyfaliget Kft, Öntözőrendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Fő tevékenységi körünk a zöldterület- kezelés. Díszfa, dísznövény legyen szó bármiről, ha a kezünkbe kerül, akkor abból a maximumot fojuk kihozni. Szolgáltatásaink minden igényt kielégítően tökéletesek lehetnek az Ön számára! Ezzel kapcsolatban és még nagyon sok egyéb információval kapcsolatban bővebben tájékozódhat, honlapunk segítségével!
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Zöldterület-kezelés, kerti eszközök, kiegészítők forgalmazása. Kerti tavak, öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése.
2.Aquako Kft.
Megye:
Somogy
Cím:
7400 Kaposvár, Béke u. 13.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/aquakokft-c
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Öntözőrendszerek tervezése és kivitelezése, kis- és nagykereskedelme a parköntözés és a mezőgazdaság területén is. Vízjogi engedélyeztetés. Öntözési beruházások uniós pályázatainak elkészítése. Kopmlett beruházás bonyolítása.
3.Antigaz Bt.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4481 Nyíregyháza, Kemecsei út 39.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/antigazbt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Növénytermelési szolgáltatás, kertépítés, parkosítás, gyomirtás, kaszálás, permetezés, öntözőrendszerek tervezése.
4.Kuszi Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4032 Debrecen, Komlóssy út 4/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kuszikft2-c
Rólunk: Társaságunkat - családi vállalkozásból - egyik alaptevékenységünk a MÉLYÉPÍTÉSI és KÖZMŰÉPÍTÉSI feladatok szakszerű elvégzésére alakítottuk meg. Cégünk 1991 alakulása óta, ma már olyan gépparkkal és kiegészítő berendezésekkel dolgozhatunk több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársainkkal, mellyel biztosítani tudjuk a megrendelőink elvárásainak megfelelő, I. osztályú minőségben történő gyors, megbízható munkavégzést. Árokásó rakodó, forgókotró, univerzális földmunka gépeinkkel, acél dúctábláinkkal vákuumkutas talajvízszint süllyesztő gépházainkkal, tömörítő eszközeinkkel és szállító járműveinkkel valamint egyéb kiegészítő kisgépekkel a szinte megalakulásunk óta nálunk dolgozó jól képzett törzsgárda dolgozóink segítségével a legkülönbözőbb körülmények közötti közműépítési kivitelezési munkát el tudjuk végezni. Tevékenységeink legfőbb szakiránya a víz és csatorna építés és fenntartás és ehhez kapcsolódó tervezési tevékenység. Tervezési tevékenységünket segíti a modern számítógépes háttér mind hardver mind szoftver vonatkozásában. 2000 évben éreztük szervezetileg elég erősnek magunkat ahhoz, hogy társaságunk elkezdje a felkészülést a minőségirányítási rendszer kialakításához, és 2001 évben megkaptuk az MSZ EN ISO 9001:2001 nemzetközi szabvány szerinti minősítést mely a minőségi munkavégzéshez megfelelő keretet illetve háttért biztosít. Üzleti kapcsolatainkat erősítve a legszerényebb munkától a fővállalkozásban történő munkavégzésre, bonyolításra és műszaki ellenőrzésre is vállalkozunk.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Közműépítési szolgáltatások önkormányzatok, egyéni vállalkozók számára.