Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Projekt előkészítés

- 3 találat
1.Nega 97 Zrt.
Megye:
Budapest
Cím:
1119 Budapest, Etele út 59-61. 2. em 210.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nega97zrt-c
Rólunk: A részvénytársaság tevékenysége a beruházás előkészítésétől a tanulmányok készítését követően, hatástanulmányok, vizsgálatok elvégzésével, beruházások javaslatok készítésével, a közbeszerzési eljárások lefolytatásával, műszaki ellenőrzéssel, a létesítmények műszaki átadásának lefolytatásával és az ezt követő garanciális időszak lezárásáig terjed. Külön kell megemlíteni a megjelölt közreműködők és foglalkoztatottak jártasságát az egészségügyi és oktatási intézmények beruházásainak megvalósításában végzett lebonyolítási munkákban. Kellő jártasságot lehet említeni a környezetvédelem és energiatermelő és szolgáltató rendszerek területén is. A megszerzett tapasztalatok honvédségi felújítások, építések megvalósításának ellenőrzésében is meghatározó. A közreműködők rendelkeznek mindazon jogosultságokkal, melyek a fentiekben leírt tevékenységek elvégzésére lehetőséget biztosítanak. A megfelelő szakemberek bevonása mellett biztosítható a fő tevékenység teljes körű ellátása az építési munkák területén esetenként speciális környezetvédelmi, mélyépítési, vagy útépítési tevékenység elvégzésénél, illetve a magántőke bevonásával megvalósításra kerülő konstrukcióban megkezdett beruházások esetében, valamint az energetikai rendszerek szolgáltatásba adásánál, ahol harmadik feles finanszírozási (ESCO) konstrukció valósul meg. A projekt ellenőrzés is jellemző feladat, melyek elvégzésére a beruházás előkészítésében szerződéskötésig elvégzett munka ad alapot és az elkövetkezendőkben ezen munkák elvégzése már több mint tervezett feladat. A NEGA 97 Beruházó és Fővállalkozó ZRt. minőségirányítási rendszert vezetett be, és rendelkezik ISO 9001:2008 tanúsítással. Társaságunk a 218/2011. (X. 19.) Kormányrendelet 14. § (1) bekezdése alapján végrehajtott nemzetbiztonsági ellenőrzés eredményeként szerepel a „biztonsági követelményeknek előzetesen megfelelt” ajánlattevők jegyzékében. Cég szerepel a Közbeszerzések Tanácsa által vezetett és közzétett hivatalos közbeszerzési tanácsadók névjegyzékében, és tagja a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetségének (FIDIC). Tevékenységünkhöz kapcsolódó szakmai felelősség biztosítással rendelkezünk, mely energetikai auditálásra is kiterjed. Jelenleg az állományi létszám 9 fő. A munkatársak közül 1 fő közgazdász, 7 fő mérnök végzettségű, 1 fő az adminisztrációs teendőket látja el. A foglalkoztatottak köre kiegészül még a megbízásos szerződéses jogviszony keretében tartós munkakapcsolatban lévő mérnökkel. A közbeszerzési eljárások lefolytatását hivatalos állandó megbízással ügyvéd segíti. A foglalkoztatott munkatársak között többen rendelkeznek tervezői, vezető tervezői, beruházási szakértői, műszaki ellenőri, energetikai tanúsítási jogosultsággal.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Tevékenység gazdasági környezete: Építési beruházások tervezése, szervezése: Oktatási és önkormányzati intézmények, Távhőszolgáltató vállalatok, távvezetékek és hőközpontok, Élelmezésipari üzemek, valamint Egyéb épületek (MNV Zrt., BM és NSK inté
2.Utiber Közúti Beruházó Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1115 Budapest, Csóka u. 7-13.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/utiberkozutib-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Mérnöki tevékenység, tanácsadás, magas- és mélyépítési beruházások teljes körű előkészítése, tervezése, lebonyolítása.
3.Q-Invest Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1126 Budapest, Tartsay Vilmos u. 14.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/q-investkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Pénzügyi szolgáltatás, tanácsadás.