Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Sertésvágás, -csontozás

- 4 találat
1.Kondi-Hús Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7751 Szederkény, Jókai u. 569/5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kondi-huskft-c
Besorolás Szolgáltató
Termékek: Húsfeldolgozás
Tevékenységi ismertető: Húsfeldolgozás.
2.Fejős-Hús Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2711 Tápiószentmárton, Szőlőhegy, Húsüzem
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fejoshuskft-c
Rólunk: Fő profilunk a vágóállat felvásárlása, vágása, húsfeldolgozás. Termékkínálatunkat hagyományos ízesítésű, házias jellegű termékek alkotják. 2009-ben nagyszabású beruházás keretében 1000 m2-es húsfeldolgozó üzem épült, uniós minősítést 2006. júliusában kaptunk HU 694EK. számmal.
Besorolás Gyártó, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Sertésvágás, -darabolás, húskészítmény gyártása, kis- és nagykereskedelem. Saját bolthálózat.
3.Atalante Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5900 Orosháza, Csendes u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/atalantekft-c
Rólunk: 1991 óta forgalmazunk vágóállatokat leinformált vevőkörrel, biztos és jó fizetési feltételekkel. Az élő állatok egy részét saját vágóhídunkon dolgozzuk fel.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Élőállat-nagykereskedelem. Télen is rendeljen az Atalante Kft. kaszaperi vágóhídjáról friss marha- és sertéshúst. Tel.: 68/512-690
4.Babati és Társa Húsfeldolgozó Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9900 Körmend, Sport u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/babatiestarsa-c
Rólunk: Vas megye egyik legjelentősebb húsfeldolgozó vállalkozásának a Babati és Társa Kft.-nek a története 1991-ig vezethető vissza. A több projektből álló beruházással megvalósította az európai uniós igényeket kielégítő sertésfogadót, a készítmények csomagolóhelyiségeit, mélyhűtőket, a kiszolgálólétesítményeket. Társaságunk elsősorban sertésfeldolgozással, sertés tőkehús előállításával és ebből származó ún. vörös- és töltelékáru, kolbászfélék, füstölt áru készítésével foglalkozik. Cégünk a saját előállítású és a vásárolt termékeinek nagykereskedelmi forgalmazását végzi, valamint saját üzlethálózatában kiskereskedelmet folytat. Szolgáltatásként a megrendelések alapján a határidő pontos betartásával, hűtőberendezésekkel felszerelt saját gépkocsiparkkal szállítja ki az áruféleségeket; az élő állat beszállítását is saját fuvareszközeivel látja el. Tagjai vagyunk a Vágóállat és Hús Terméktanácsnak. Cégünknél 1997-től működik a HACCP minőségbiztosító rendszer. 2003-tól alkalmazzuk az MSZ EN ISO 9001:2000 európai szabványsorozatát(HU 504 EGK). Elsőként vezettük be üzemünkbe az eredetmegjelölést - a húsipari nyomonkövethetőség európai szabványrendszerét. Korszerű termelési és irodai eszközökkel, cégünk teljes egészében megfelel az élelmiszer-előállító és -forgalmazó, az Európai Unió által előírt követelményrendszernek.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Húsfeldolgozás, sertésvágás, -csontozás, húskészítmények gyártása, forgalmazása.