Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Szavazástechnika

- 2 találat
1.Visual Euro Production Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1142 Budapest, Tengerszem u. 128.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dcnrentalkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Cégünk a rendezvénytechnikai szolgáltatások területén igyekszik a partnerei részére új és kreatív szolgáltatásokat biztosítani. Fő profilunk a vezeték nélküli szavazatszámlálás, melyet nagyszerűen lehet használni kvízjátékokhoz és közgyűlésekhez.
2.AVadvice Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1045 Budapest, Anonymus u. 33.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/avadvicekft-c
Rólunk: Audiovizuális tanácsadás, az összefogott, kreatív rendezvényekért! Egyedi vetítéstechnikai rendszerek: PANORÁMAVETÍTÉS, VÍZFÜGGÖNYVETÍTÉS, 3D. A szolgáltatás öt tevékenységi kört foglal magába: - tanácsadás - oktatás - tervezés - szolgáltatás - szervezés A tanácsadás olyan rendezvényszervezőknek szól, akik kibővítenék tevékenységi körüket rendezvénytechnikai szolgáltatással anyagi befektetés és havi költségek nélkül. Az oktatás olyan cégeknek és magánszemélyeknek nyújt segítséget, akik rendelkeznek rendezvénytechnikai eszközökkel (úgy mint projektor, hangosítás stb.), és szeretnék elsajátítani ezeknek az eszközöknek magabiztos kezelését, illetve karbantartását. A tervezést elsősorban olyan gyakorlott cégeknek javasoljuk, akik tisztában vannak azzal, hogy mit szeretnének rendezvényükön létrehozni. Mérnökeink által készített tervek, látványtervek alapján, elképzeléseit a megrendelője felé is érthetővé teheti. Segítjük továbbá cégét ötleteinek megvalósításában. A szolgáltatás igénybevételekor a feladatokat szakembereinkre bízhatja, akik professzionális eszközökkel, és több éves gyakorlattal megbirkóznak a legnehezebb feladatokkal is. A szervezés igénybevételekor az alapötlettől a megvalósításig átvállaljuk a felelősséget, legyen szó a vendégek beutaztatásán keresztül a vendéglátáson át a rendezvénytechnikáig. Kollégáink több mint 9 éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal segítik az Ön, Önök munkáját. Szolgáltatási csoportunk a következő feladatok elvégzését vállalja professzionális színvonalon: rendezvénytechnika, konferenciatechnika, vetítéstechnika, hangtechnika, világítástechnika, hangosítás, színpadtechnika, szavazástechnika, tolmácstechnika, dekorációk, vízfüggönyvetítés, panorámavetítés, 3D-s vetítés, plazmamonitorok, projektorbérlés, rendezvénytechnikai szaktanácsadás, oktatás, rendezvényszervezés, standtechnika, informatika, videokonferencia.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Egyedi és hagyományos rendezvénytechnikai kivitelezés. Professzionális hangosítás, hangtechnika rendezvénytechnikai tanácsadás, felügyelet, oktatás, szervezés, szolgáltatás. Vízfüggönyvetítés. Lézerpadló, plexipulpitus.