Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Tábla gyártása

- 2 találat
1.Gungl Dekor Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7300 Komló, Tavasz u. 6/2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gungldekorkft-c
Rólunk: Gungl Dekor! Komló városában találkozhat velünk. Célunk, ügyfeleink minden igényének a legmagasabb színvonalon való kielégítése. Lehet szó öntapadós matricáról, bélyegző készítés, információs tábla, Egyedi ajándék, és nagyon sok, számos egyéb termék, és szolgáltatással kapcsolatban tájékozódhat bővebben! Ha ellátogat honlapunkra, akkor megtekintheti a széles lehetőségeket, ebben a csodás világban! Tekintse meg új termékeinket is és vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Gravírozás, szita- és textilnyomás, laminálás, ponyvák, táblák gyártása.
2.Robotex Kiadói Üzletág Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1138 Budapest, Tomori köz 13.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/robotexkiadoi-c
Rólunk: A vállalkozás a Robotex Kft. keretein belül 1991 óta végzi tevékenységét. Az üzleti sikereknek köszönhetően különváltunk és 2002-től önálló korlátolt felelősségű társasággá alakultunk. Cégünk fő profilja munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések gyártása és forgalmazása, amely kiegészül elsősegélynyújtó táblákkal, érintésvédelmi táblákkal, KRESZ-táblákkal , valamint különböző piktogramokkal, feliratokkal. Mindezek mellett munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi kiadványokat, nyomtatványokat, naplókat, oktató CD-ket és DVD-ket, gépkezelői utasításokat forgalmazunk. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá egyedi táblák kivitelezésére is lehetőségünk nyílik. Törzsvásárlóink kérésére védőeszközökből széles kínálatot alakítottunk ki. A kiegyensúlyozott üzletpolitikának, a minőségi termékeknek, a gyors kiszolgálásnak és a szolíd áraknak köszönhetően több ezer vállalatot magába foglaló vevőkörrel rendelkezünk, valamint az egész ország területére kiterjedő viszonteladói hálózatot tartunk fenn. A cég szaküzlete Budapesten a 13. kerületben (Tomori köz 13.) található, ahol Ön esztétikus környezetben, vevőbarát kiszolgálás mellett azonnal beszerezheti a szükséges termékeket.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: Everglow
Tevékenységi ismertető: Munka- és tűzvédelmi tábla, kiadvány, nyomtatvány gyártása, forgalmazása. Everglow utánvilágító rendszer magyarországi képviselete. SZAKÜZLETÜNKBEN TÖBB MINT 1000 FÉLE TÁBLÁT KÍNÁLUNK.