Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Tolóajtós beépített szekrény kiskereskedelme

- 2 találat
1.AGF Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1064 Budapest, Rózsa u. 64.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/agfkft-c
Rólunk: Az AGF Kft. 1994-ben kezdte el a működését. Alapvetően a kanadai DSH Inc. elemeit, illetve az ezekből készült tolóajtókat forgalmazza. Az AGF Kft. a DSH Inc kizárólagos magyarországi importőre. A kezdeti 2-féle keretszín a mai napig 12-féle színre bővült, és már csuklós és nyíló ajtókat is forgalmazunk. 1998 óta egy holland cég szobaelválasztó tolóajtóival bővült ki az AGF Kft. termékválasztéka. Ez a PRESTIGE típusú szobaelválasztó tolóajtós rendszer, amit 3 színben, bútorlapos, üveges és kétoldalas, tükrös kivitelben egyaránt gyártunk. Az AGF Kft. nagy viszonteladói hálózatot épített ki az elmúlt években az egész ország területén. Így az ügyfelek - bárhol legyenek is az országban - mindenhol megvehetik a tolóajtókat, illetve kérhetik beépített szekrény szerelését. Az AGF Kft. szolgáltatásai bővültek az évek során az általunk legyártott szerkezetek beszerelésével, illetve komplett beépített szekrények gyártásával, helyszíni szerelésével.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Tolóajtós beépített szekrény kis- és nagykereskedelme, gyártása, beszerelése. A DSH Inc. kizárólagos magyarországi importőre.
2.Göcsej Bútor Stúdió Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Belsőszeg u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gocsejbutstu-c
Rólunk: TOLÓAJTÓS BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK A szekrényeket nem csak faltól falig beépített célra használják, hanem lehet ez a szobának egy önálló meghatározó eleme, amely különböző színekben és ajtófrontokban jól variálható. A szekrények külső, belső mérete tetszőlegesen választható, akár 3,2 méter magasságú ajtóval is. A belső elrendezés a megrendelő elképzelése alapján áll össze. Komplett szekrényekre is van igény, ami azt jelenti, hogy van alja, teteje, oldala, hátfala, de praktikusabb és olcsóbb is általában a beépített megoldás, amikor csak a két fal, illetve a mennyezet és a padló határolja a szekrénybelsőt. A faltól falig elhelyezkedő beépített szekrények tökéletes helykihasználást eredményeznek. A szekrényajtók lehetnek többfélék: bútorlaposak, tükrösek, mint az ezüst, a bronz, a szürke, a zöld és a füstszínű tükör. A tükrök díszítésére lehet kérni egyedi gravírozásokat is. A bútorlapos ajtókhoz bármilyen típusú, színű és anyagú front beépíthető, akár egyszerre több anyag kombinációjával is. Innentől már csak az emberi fantázia szabhat határokat. Ezen kívül bármilyen egyedi betéttel is gyártunk tolóajtókat: bambuszháncs, bambusz, tengerifű, üveg, tapéta, színezett tükör, átlátszó üveg, színes üveg, savmart üveg. Az üveg és a tükör biztonsági fóliával van ellátva az esetleges balesetek elkerülése érdekében. A tükrös tolóajtók lehetnek keretesek illetve rejtett keretesek. A rejtett keretes tolóajtónál szemből teljes tükörfalat kapunk, semmilyen keret nem zavar a visszatükrözött képben. A látható keret szélessége a tolóajtóknál lehet 2,5 centiméter normál, 3,5 centiméter széles, de akár 6 centiméter extraszéles is. A szekrény belső kialakításához a következő tartozékok lehetségesek: kihúzható illetve normál akasztórúd, kihúzható polc, fiók, ruhalift, kosarak, nadrágtartó, nyakkendőtartó, cipőtartó, teleszkópos vállfaleemelő, spotlámpa illetve belső világítás. TETŐTÉRI AJTÓK A tetőterek berendezése sok gondot jelent, hiszen előre gyártott, kész bútorokkal szinte lehetetlen jól kihasználni a rendelkezésre álló tereket. Ennek a problémának a megoldásában nyújtunk segítséget a tetőtéri tolóajtókkal. A tolóajtókkal meg lehet oldani a tetőtéri ferde beépítéseket is, akár úgy, hogy a tolóajtó lesz ferdén kialakítva. TÉRELVÁLASZTÓ TOLÓAJTÓK A tolóajtók nem csak a szekrények elé szerelve praktikusak, hanem önmagukban is, térelválasztóként használva. Igényes megoldásokkal készített elhúzható rendszer alkalmazható például a konyha és a szoba vagy étkező elválasztására. A tolóajtó akár kiválthat egy helyiségen lévő beltéri ajtót is például szűk folyosó esetében. A térelválasztó tolóajtók szerkezete csak annyiban tér el a normál szekrény tolóajtókétól, hogy rejtett görgős a kivitel és így az ajtó mind a két oldalról szép képet mutat. Lehet kétoldalas tükrös, bútorlapos, matt üveges, színes üveges, átlátszó üveges, bambusz, rattan, nádszövet betétes de akár a két oldal is eltérhet egymástól.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Márkák: AGF, Braun, DSH, Egger, Forest, Lacobel
Tevékenységi ismertető: Beépített bútorok, tolóajtós szekrények gyártása, forgalmazása. Dunántúlon Zala, Vas, Somogy, Veszprém megyében dolgozunk, de az ország egész területéről, sőt a határon túlról is várunk megrendeléseket.