Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Tömbszikra-forgácsolás

- 3 találat
1.Multitool Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1151 Budapest, Károlyi Sándor u. 83.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/multitoolkft-c
Rólunk: Vállalkozásunk 1979-ben indult. A foglalkoztatottak száma 4-5 fő. Fő profilunk a műanyag és fémfröccsöntő szerszámok készítése,de vállaljuk gumisütő, kivágó, hajlító szerszámok készítését is. A szerszámok minta vagy darabrajz alapján tervezzük meg és igény esetén prototípus is készítünk a megrendelőink részére. A szerszámházakat minden estben Meusburger D-M-E ,HASCO cégektől rendeljük. Az elkészült műanyag szerszámokkal az alkatrészek legyártását is vállaljuk. A gyártás idejére teljes körű garanciával és szerszámkarbantartással ! Másik fő profilunk a tömb-szikraforgácsolás, NC bolygatásfejes gépeinkkel sokrétű szikraforgácsolási munkát el tudunk végezni. PL-speciális keményfémek megmunkálása -bolygatásos technika Mivel szikraforgácsoló gépparkunk 4 gépből áll,ezért rövid átfutási idővel tudjuk vállalni szikrázási munkákat. Továbbá egyedi alkatrészek, gépalkatrészek elkészítését is vállaljuk. Az állandó és kiváló minőség biztosítását 30 év tapasztalata és jól felkészült szakembereink biztosítják. Köszönjük megtisztelő bizalmát kollégáim és a magam nevében. Köszönettel vesszük megkeresésüket minden megoldandó feladattal kapcsolatban. Orgovány Tibor szerszámkészítő mester Tulajdonos
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Igényes szerszámkészítés műanyagfröccsöntéssel.
2.Elsner Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Mogyoró u. 8716/1 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/elsnerkft-c
Rólunk: Az Elsner Kft. egy modern, innovatív szerszámgyártó cég, amely Budapest határában, Szigetszentmiklóson található. Magasan képzett, többéves tapasztalattal rendelkező, megbízható szakembereket foglalkoztatunk az alábbi területeken: szerszámgyártás, bérmegmunkálás, lézerhegesztés, szerszámtervezés (CAD/CAM). Modern gépparkunkat folyamatos beruházással fejlesztjük.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Fő profilunk a szerszámgyártás, szerszámkészítés, fémmegmunkálás, lézerhegesztés.
3.Sanki Europe Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Király sor 30
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sankieuropekf-c
Rólunk: Az 1948-ban alakult Sanki Shoji Co. Japán anyavállalat, európai központja a Sanki Europe Kft. 2005 óta. A főleg Japánban és Ázsiában - majd később Európában is - gyártott precíziós alkatrészek kereskedelmével foglalkozó cég, több neves autóipari vállalat beszállítója, továbbá néhány repülőgép és űrtechnológiában tevékenykedő cégé is. Egyedi gyártású automata gépsorokba beépülő alkatrészek tervezése, gyártása és kereskedelme folyik a hazai vállalkozásnál. Különleges megmunkálási technológiát, speciális bevonatolást és hőkezelési eljárást igénylő szerszámok tartoznak a profilba, melyeket kizárólag minőség-ellenőrzés után szállítunk. A kiterjedt cégstruktúrának köszönhetően számos ipari mechanikai és elektronikai terméket is szállítunk Japánból és az USA-ból Európába. Standard alkatrészek kereskedelmével is foglalkozunk, repülővel szállítunk, így határidőink kedvezőek. Japán anyavállalatunknak és leányvállalati hálózatunknak köszönhetően kiterjedt beszállítói kapcsolatokkal rendelkezünk Ázsiában és Amerikában is.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Cégünk egyedi szerszámok tervezésével, gyártásával, kereskedelmével foglalkozik. Nagyrészt Japánból importált precíziós gépalkatrészekkel látjuk el európai autóiparba beszállító ügyfeleinket.