Kezdőoldal
 :: 
KedvencekUgrószekrények, zsámolyok, edzőgépek átkárpitozása - Cégböngésző
Cégböngésző.hu
INTERNETES CÉGBÖNGÉSZŐ

Keresés a Cégböngésző adatbázisában                      Kérem, adjon meg legalább egy keresési feltételt!
Keresett kifejezés:
Besorolás:
Megye:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen

Cég Kifejezésként, egyben Tevékenység Termék Márka
CÉGEK -

Ugrószekrények, zsámolyok, edzőgépek átkárpitozása

- 1 találat

Az oldal tökéletes megjelenítéséhez a Flash plugin legújabb verziója szükséges, melyet az alábbi linkre kattintva letölthet.
Hirdetés

TalálatokA 'Ugrószekrények, zsámolyok, edzőgépek átkárpitozása' kifejezés szűrése megyére

Győr-Moson-Sopron

  
1.
PBK Ipari és Kereskedelmi Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9028 Győr, Fehérvári út 78.
A cég cégböngészős oldala: http://pbkiparieske-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1992-ben alakult, folytatva az 1948-ban alakult Cipész Szövetkezet Ponyva, Bőrdíszmű és Kárpitos tevékenységét. Így lettünk PBK Ipari és Kereskedelmi Bt. 2003 óta új telephelyen működünk. Kis létszámmal, de széles tevékenységi körrel, rugalmasan állunk megrendelőink szolgálatára.
Besorolás: Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Bőr és műbőr akta- és szerszámos táskák gyártása, Kárpitozás, Pavilon és tároló ponyvák készítése, Ponyva jellegű termékek készítése, javítása, feliratozása, Ponyvagyártás, Sátor, ponyva gyártása, Sátorgyártás, Táskagyártás, javítás, Ugrószekrények, zsámolyok, edzőgépek átkárpitozása, Ütközőfalak készítése,
Termékek: Birkózószőnyeg, Bőr szerszámos táska, Bőrszíj, Műszertok, Ponyva, Ponyvacső, Táska, Teherkocsi ponyva, Üléshuzat,
Tevékenységi ismertető: Ponyva- és sátorkészítés,feliratozás, bútorkárpitozás. Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig 06:00-tól 14:00-ig.


A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.Minden jog a White Page Kft. részére fenntartva. A Cégböngésző és a White Page jogvédett nevek, használatuk csak engedéllyel lehetséges.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.
Cégböngésző: Ugrószekrények, zsámolyok, edzőgépek átkárpitozása Cégkivonat, céginformáció, cégadat, cég, cégek, cégadatok egy helyen!
Médiapartner: webkalendarium