Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Védőfelszerelés kiskereskedelme

- 4 találat
1.Nyírségi-Napraforgó Bt.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4400 Nyíregyháza, Fáy András u. 15.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nyirsegi-napraf-c
Rólunk: Cégünk, 1995-ben alakult. Legfőbb tevékenységeink közé tartozik, a műlép gyártás, viaszfőzés, préselés. A méhészeti kéziszerszámok, anyarácsok, és védőfelszerelések gyártása, forgalmazása, magánszemélyek, és viszonteladók számára. Csak tökéletes minőséget biztosítunk az Ön számára, és mindenképpen csak azt tanácsolhatom, hogy keressen fel minket, hiszen szolgáltatásainkkal csak jól járhat. Mind magánszemélykánt, mind pedig üzlettulajdonosként. Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Műlép gyártása, viaszfőzés és préselés. Méhészeti kéziszerszámok, anyarácsok, védőfelszerelések gyártása, forgalmazása.
2.Lieferant Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Dobozi út 101.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lieferantkft-c
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Szerszám, szerszámgép, kötőelemek, munkaruházat, munkavédelmi eszközök, karbantartási anyagok, vegyi áruk kis- és nagykereskedelme.
3.Cuies Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Bébic u. 44.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/cuieskft-c
Rólunk: Cégünk 2003 októberében alakult Székesfehérváron. Ipari törlőkendők gyártásával, és forgalmazásával foglalkozunk. Kereskedésünk saját gyártóegységgel bővült ki, ennek eredményeként, 2009-től saját márkanévvel jelentünk meg a piacon. Célunk: minden esetben komplex szolgáltatás biztosítása, a törlőkendők teljes kínálata, felhasználók egyedi igényeinek megvalósítása viszonteladóinkon keresztül. Ezen kívül még védőfelszerelés, mikroszálas törlőkendő, géprongy és háztartási törlőkendő kis- és nagykereskedelmével várjuk vevőinket.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
4.Anipet-Tex Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1238 Budapest, Templom u. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/anipet-texkft-c
Rólunk: Női és férfi munkaruhát gyártunk, jelenleg 2 fő alkalmazottal dolgozunk.
Besorolás Gyártó, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Munkaruha és póló gyártása. Védőkesztyű, munkavédelmi lábbeli, bakancs és egyéb védőeszközök forgalmazása.