Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Virágfutár

- 3 találat
1.Fleurop-Magyarország Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 13-15. II/3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fleurop-magyaro-c
Rólunk: A Fleurop-Interflora a világon piacvezető, Európában pedig az egyik legkedveltebb szolgáltató a virágküldés terén. 150 országban mintegy 50.000 partnerüzletünk segít abban,hogy a megrendelt virágcsokrok és egyéb ajándékok időben és kiváló minőségben jussanak el a címzetthez. A Fleuropot 1927-ban alapították. 1946-ban az amerikai FTD-vel és a brit Interflorával együttműködésre lépve Fleurop-Interflora néven új szervezetté alakult azzal a céllal, hogy a világ minden részére kézbesítsen virágküldeményeket. Ma a Fleurop-Interflora több mint 25 millió rendelést dolgoz fel évente. Míg a múlt század első felében a távírókészülék volt az egyetlen eszköz, amivel virágrendelést lehetett leadni, addig ma a vállalat a legfejlettebb távközlési technológiával dolgozik, ezáltal garantálva a szolgáltatás gyorsaságát, pontosságát és magas színvonalát.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nemzetközi virágküldő szolgáltatás.
2.Fleurt Trend Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1051 Budapest, Zrínyi u. 12.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/viragkuldes
Rólunk: Európa legkiválóbb virágdesignereitől inspirálva célunk, hogy Magyarországgal is megismertessük a nemzetközi virágkötészet modern remekeit, és az ehhez kapcsolódó minőségi szolgáltatásokat. Munkáinkban a virág szerves részévé válik az őt körülvevő környezetnek, legyen az otthon, iroda, esküvő vagy rendezvény. Ebben a harmonikus kapcsolatban a virág új értelmet nyer, új értéket alkot. Virágkötőink és lakberendezőink szakmai tudása, a virág iránti szeretete és embersége garancia az Ön megelégedésére.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Premier virágstúdió Budapest szívében. Egyedi virág- és növénykompozíciók tervezése és készítése, virágküldés. Rendezvények, esküvők, irodák szállodák dekorációja. Ajándéktárgyak.
3.Euromarker Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9025 Győr, Ecet u. 7
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/euromarkerkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Fordítás, tolmácsolás, Nyelvoktatás, Virágfutár
Tevékenységi ismertető: Nyelvoktatás.