Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Vízóracsere

- 2 találat
1.A Vízórás Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1214 Budapest, Erdősor u. 46. II. em. 15.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/avizoraskft-c
Rólunk: Fő tevékenységünk lakossági, locsolási célú és lakás-mellékmérők tervezése, építése és újrahitelesítéses cseréje. Az épületgépészeti szerelőipar nagyon kis szakterülete ez, amire cégünk piaci jövőjét alapoztuk, ezt azonban igyekszünk a lehető legtökéletesebben végezni. Nem állítjuk, hogy mindenhez értünk, mindenre vállalkozunk, de amire igen – és ez a mellékmérőkkel kapcsolatos valamennyi feladat -, azt igyekszünk a lehető legjobban végezni. Cégünk minden dolgozója magáénak vallja a cég minőségpolitikáját és elkötelezett abban, miszerint hibáinkból is folyamatosan tanulva, a kritikát is szívesen fogadjuk, hogy ezáltal javítsuk és fejlesszük képességeinket, törekedve a minél tökéletesebb munkára. Mindezt ügyfeleink megelégedettsége érdekében tesszük, mert hisszük, hogy az elégedett ügyfél újabb ügyfeleket hoz számunkra. Munkánk során tudásunkat folyamatosan tökéletesítjük, hogy ügyfeleink megfogalmazott igényein túl meg nem fogalmazott elvárásainak is eleget tudjunk tenni. A munkánkból adódóan az ügyfél tulajdonában, megszokott életének zavarásával kell a ránk bízott feladatot elvégeznünk, ezért minden dolgozónktól elvárjuk a lehető legkörültekintőbb és igényes munkavégzést. A cég vezetése – a tulajdonosi kör egyetértésével - elkötelezett a minőség fenntartása és folyamatos tökéletesítése érdekében minden szükséges anyagi és szellemi erőforrás biztosítására és a cég folyamatos fejlesztésére. Ezzel igyekszünk ügyfeleink belénk vetett bizalmát megszolgálni és viszonozni.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: A Fővárosi Vízművek szerződött partnerei vagyunk. Fő tevékenységünk lakossági, locsolási célú és lakás-mellékmérők tervezése, építése és újrahitelesítéses cseréje.
2.B & T Built Solution Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1214 Budapest, Meggyfa u. 2/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/btbuiltsolu-c
Rólunk: Fő tevékenységünk lakossági, locsolási célú és lakás-mellékmérők tervezése, építése és újrahitelesítéses cseréje. A mellékmérőkkel kapcsolatos valamennyi feladatot azt igyekszünk a lehető legnagyobb szakértelemmel elvégezni! Cégünk minden munkatársa magáénak vallja a cég minőségpolitikáját és elkötelezett abban, hogy az előforduló hibákból is tanulva javítsuk és fejlesszük képességeinket ezzel törekedve a maximális minőségű munkavégzésre. Mindezt az Önök megelégedettsége érdekében tesszük, mert hisszük, hogy az elégedett ügyfél újabb ügyfeleket hoz számunkra. Munkánk során tudásunkat folyamatosan tökéletesítjük, hogy ügyfeleink minden előre-, és idő közben felmerült igényeit is ki tudjuk elégíteni. A munkánkból adódóan az ügyfél otthonában, tulajdonában kell a szerelési munkálatokat elvégeznünk, ezért minden dolgozónktól elvárjuk a lehető legkörültekintőbb és igényes munkavégzést. A cég elkötelezett a minőség fenntartása a folyamatosan szükséges anyagi és szellemi erőforrás maximális biztosítására és a cég folyamatos fejlesztésére. Ezzel igyekszünk az Önök belénk vetett bizalmát megszolgálni és viszonozni.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fő tevékenységünk lakossági, locsolási célú és lakás-mellékmérők tervezése, építése és újrahitelesítéses cseréje. A mellékmérőkkel kapcsolatos valamennyi feladatot azt igyekszünk a lehető legnagyobb szakértelemmel elvégezni!