Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Webáruház

- 10 találat
1.Czigler & Czigler Faipari és Ker. Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9084 Győrság, Öreg u. 28.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/cziglerczigl-c
Rólunk: A Czigler & Czigler Faipari és Kereskedelmi Kft. a nyugat-magyarországi régió egyik legjelentősebb lambéria- és hajópadlógyártó üzeme. A csaknem 3900 m²-en fekvő létesítmény részei a 300 m² alapterületű üzem illetve az 500 m²-es raktárépület. A Czigler & Czigler Faipari és Kereskedelmi Kft. éves szinten több mint 10 000 m³ fenyő fűrészárut importál, gyártási kapacitása 450 000 m² faburkolat/év.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: PNZ
Tevékenységi ismertető: Fenyő faburkolatok, hajópadlók, díszlécek, táblásított lapok, tömbösített ajtófrízek, keményfa parketta- és kerítéselemek, fabrikett, felületkezelő anyagok forgalmazása.
2.Varliver Kereskedelmi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1132 Budapest, Csanády u. 27.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/varliverkeresk-c
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Hímzőcérna nagyker, Textília, Webáruház
Márkák: Olymp
Tevékenységi ismertető: Textil-nagykereskedelem.
3.Kingfisher Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2090 Remeteszőlős, Sirály u. 27.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/kingfisherkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Fűszerek kereskedelme, Webáruház
4.Codra Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1119 Budapest, Vahot u. 6.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/codrakereskede-c
Rólunk: ACD System, Corel Wacom, képgyűjtemények disztribútora, Adobe szoftverek és Roland vágógépek kereskedője. A termékeket on-line webáruházunkban, telefonon vagy személyesen is megvásárolhatják. Minden termékünkhöz magyar nyelvű terméktámogatást, garanciát és alkatrész-utánpótlást biztosítunk.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: ACD System, Corel Wacom, képgyűjtemények disztribútora, Adobe szoftverek és Roland vágógépek kereskedője.
5.Műszakidepo Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1073 Budapest, Rottenbiller u. 4.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/muszakidepokf-c
Rólunk: Cégünk az egyre kedveltebb online vásárlás keretén belül kedvező árakon kínálja a legújabb beépíthető és szabadonálló háztartási gépek és szórakoztató-elektronikai berendezések széles skáláját. A személyes áruátvételre és házhoz szállításra egyaránt lehetőséget kínálunk, így akár egyetlen lépés megtétele nélkül felszerelheti konyháját, nappaliját.
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Háztartási gépek és szórakoztató-elektronikai berendezések széleskörű értékesítése, házhoz szállítása.
6.Jeriko Blue Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1142 Budapest, Dorozsmai út 11/A
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/jerikobluekft-c
Rólunk: Cégünk 5-10 főt foglalkoztat.
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Termékek: Gyógykozmetikum
Márkák: Holt-tengeri
Tevékenységi ismertető: Holt-tengeri kozmetikumok kereskedelme. Internetes honlap készítése, PHP, MYSQL programozás. Domain regisztráció és webtárhely szolgáltatás.
7.Jászmetál-2000 Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5121 Jászjákóhalma, Fő út 107.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/jaszmetal-2000-c
Rólunk: A jászjákóhalmi JÁSZMETÁL 1998-ban alakult, egyéni vállalkozásból fejlődött, majd 2000-ben korlátolt felelősségű társasággá. Napjainkban a térség egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása. Évi fejlődése 5-8%, melyet a vevői kör bővítésével érünk el. Nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatások minőségére és folyamatos javítására, ezért elsődlegesnek tartjuk megbízóink elvárásainak, rövid és hosszú távú igényeinek kielégítését a szervezésben és a fejlesztések terén is. Berendezéseinket és rendszerünket évről évre folyamatosan fejlesztjük. A vállalat folyamatos fejlődése köszönhető a stabil pénzügyi háttérnek, a gyors, pontos és korrekt munkavégzésnek, a jó kapcsolattartásnak és a vevői kör folyamatos bővülésének. Munkavállalóink nagyban hozzájárulnak a cég sikerességéhez. Velük szembeni fő követelmények: megbízhatóság, magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretek, megfelelő szakmai múlt és tapasztalat. Évről-évre különböző képzéseken vesznek részt, melyek hozzájárulnak a szolgáltatásaink javulásához. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az egyedi és a széria gyártás területén egyaránt.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Fém- és acélszerkezetek gyártása.
8.Portech Hygiénia Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7630 Pécs, Zsolnay Vilmos u. 53.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/portechhygieniakft-c
Rólunk: Cégünk 1990-ben alakult pécsi székhellyel. Fő profilunk a papírporzsákok gyártása és magyarországi forgalmazása. Termékeink kiváló német alapanyagból készülnek (Fiber mark Gessner) gondos gyártási folyamat révén, mely garancia a jó minőségre. Webáruházunkban a porzsákok mellett árusítunk porszívó tartozékokat és kiegészítőket, valamint tisztítószereket és takarítóeszközöket is.
Besorolás Gyártó, Nagyker
Márkák: Ghibli, Kiehl, Santoemma
Tevékenységi ismertető: Papír porzsák gyártása és forgalmazása. Porszívók, porszívó alkatrészek, tisztítószerek és takarítóeszközök forgalmazása.
9.Cordines Computer Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1142 Budapest, Tengerszem u.78.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/cordinescomput-c
Rólunk: Irodatechnikai berendezések nagykereskedelmével foglalkozó cégünk, készséggel áll az Ön rendelkezésére. Alaplap, billentyű. Legyen szó bármiről, nálunk garantáltan megtalálja majd a megfelelőt! Hogy mit kell ehhez tennie? Látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd! Forduljon hozzánk bizalommal Ön is!
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Számítástechnikai alkatrész; irodagép, -berendezés nagykereskedelme.
10.Türgyei Faipari Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2112 Veresegyház, Szadai u. 15.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/turgyeifatelep-c
Rólunk: Cégünk, majd egy 100 éves múltra visszatekinthető családi vállalkozás, mely egyre jelentősebb szereplője a magyar faiparnak és fakereskedelemnek Termékrendszerünkben a fenyő és fűrészáruk, de a fakereskedés mára famegmunkáló üzemmel, bútorlap teleppel és lapszabászattal, építőipari termékek széles választékával bővült ki. 2006 óta már országosan is egyedülálló, számítógépes technikával vezérelt, fűrészüzemmel is várjuk megrendelőinket. Szolgáltatásaink: - rönkfeldolgozás, bérfűrészelés - fűrészelés, gyalulás, méretre vágás (egyedi méretek is) - mindennemű famegmunkálás - faanyagimpregnálás, telítés - lapszabászat - számítógépes méretjegyzék összeállítás - szaktanácsadás - kiszállítás - fuvarozás, nehézgépszállítás, korszerű járműveinkkel és rakodó technikánkkal, akár az anyagok födémre való felrakodását is vállaljuk.További információért látogasson el honlapunkra.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Cégünk fenyő fűrészáru, lambéria és OSB lapok kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Prémium kategóriás fűrészáruinkat országosan egyedülálló technológiával rendelkező, saját fűrészüzemünkben állítjuk elő.