MAGUNKRÓL

2004-ben Magyarország lehetőséget kapott arra, hogy teljes körű tagja legyen az EU-nak. Rajtunk múlik, hogy élünk-e és hogyan élünk ezzel a lehetőséggel. Számtalan változás mellett az egyik legfontosabb probléma az EU-n belül működő cégek egymás közötti kommunikációja, kereskedelme. A legegyszerűbb és legolcsóbb módja az információ nemzetközi megjelenítésének az internet. Azonban nem mindegy, hogy ezen információk mely portálokon és keresőkben jelennek meg.
Cégünk, a White Page Kft., egy Magyarországon egyedülálló internetes szolgáltatási csomagot fejlesztett ki partnerei számára, mely a lehető legkisebb utánajárással a leghatékonyabb megjelenést biztosítja a magyar és a nemzetközi internet-keresőkben, regisztrált tevékenység, termék, márka kategóriákban angol és német nyelven. Ma már egy sikeres cég jelen van az interneten, és ezen keresztül kommunikál partnereivel. Árváltozás, hírek, hirdetés, cégismertető, mindez egyben egyetlen oldalon, ami eljut minden egyes internet-felhasználóhoz Magyarországon és az EU-ban egyaránt.
A keresőcsatornák sokszor több ezer találatot adnak ki egy kulcsszóra történő keresés esetén. Rendszerünkkel lehetősége van egy sokkal szűrtebb találati sávban való megjelenésre. Amennyiben Önnek sem mindegy, hogy vállalkozása hányadikként jelenik meg a keresőkben, kérjük válasszon minket.
Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben