Business Professional

MEGRENDELHETŐ: +36 (70) 907-6491-es telefonszámon

BUSINESS PROFESSIONAL SZOLGÁLTATÁS:

Teljes körű honlapszolgáltatás:

- Al-domain név (www.cégnév-c.cégböngésző.hu)
- 5 menüpontos grafikai design
- 50 Mb tárhely
- On-line szerkesztőfelület, karbantartóprogram
- Statisztika

Cégkeresőben való megjelenés:

CEGBONGESZO.HU rendszerében elérhetőség biztosítása alapadatokkal illetve akár 15 tevékenységi és szolgáltatási leírással, 15 termék és 15 márka megadásával, melyekre keresés esetén a cég alábbi adatai jelennek:

* Cégnév
* Cím
* Tel.
* Fax
* e-mail
* Web
* Besorolás
* Tevékenység, szolgáltatás
* Termék, szolgáltatás
* Márka
* Cég tevékenységének bemutatásaKereső marketingszolgáltatás:
Lehetőséget biztosítunk, hogy a megrendelőnk által megadott cégnév, termék, tevékenység, márka kulcsszavakat megtalálják a magyar és a nemzetközi keresőkben az alábbi nyelveken:
- magyar
- angol
- német


Regisztráció, cégadatok módosítása:
Cégünk a szolgáltatási csomagot egy évig biztosítja, mely idő alatt kérésre díjmentesen módosítja a megváltozott cégadatokat.

On-line módosítás:
Ügyfeleink egy azonosítóval saját maguk is módosíthatják megjelenésüket.

További információk, akciók, cégbemutató:
A felhasználó jogosult egy teljes oldal karbantartására, melyben szöveges és képes információkat (9 db kép feltöltése) közölhet magáról. A feltöltendő szöveg mérete: rólunk rovat 600 karakter; hírek, akciók, kedvezmények 300 karakter. A csomag nem tartalmazza ezen rovatban szereplő szöveg fordítását (német és angol nyelvre).
Amennyiben ez a szolgáltatás aktív, úgy élesen megjelenik az alsó cégblokkban az erre mutató figyelemfelhívás.

Mozgóbanner reklámkampány:
4 tevékenység, 4 termék, 4 márka kulcsszavaknál a találati oldal jobb oldalán keretes hirdetés, "Mozgóbanner" megjelenítése. A banner megszerkesztését a White Page Kft. végzi. A reklámfelület tartalmazza a cégnevet és a fő tevékenységet. Csak ennél az előfizetői csomagnál van lehetőség arra, hogy a mozgóbannerre kattintva ne a cégböngészős alweboldal jelenjen meg, hanem az Ön saját weboldala (amennyiben nem rendelkezik saját weboldallal, akkor a cégböngészős alweboldal lesz látható). A banner szórészlet, szókapcsolat és pontos kifejezés keresésénél is megjelenik. A szolgáltatás alapbeállítása a tevékenység/termék/márka kulcsszavak közül az első helyeken lévő, amely természetesen a regisztráció után módosítható. A reklámkampányt bármikor módosíthatja, lecserélheti a kulcsszavakat, és újakat jelölhet ki. Az admin felületen ellenőrizheti az átkattintások számát.

Kiemelt megjelenés:
A Professional szolgáltatási csomag előfizetőinek további kiemelt megjelenést biztosítunk a találati lista előtt, mellyel hirdetheti cégét, szolgáltatását. Cégének neve, és amennyiben feltölti, 60 karakteres reklámszövege az Ön által megadott összes kulcsszóra megjelenik. A hirdetési szövegre kattintva a cég weboldala (amennyiben nem rendelkezik saját weboldallal, cégböngészős alweboldala) nyílik meg, további részletes információkat nyújtva a keresőnek.

Céginformációs szolgáltatás:
Amennyiben portálunkon nem talál megfelelő információt, akkor díjmentesen eljuttatjuk Önnek a keresett cégről a cégkivonatot (egy alkalommal max. 10 cég, és havi max. 10 cég).

BUSINESS PROFESSIONAL BRUTTO ÉVES DÍJA:
107 384 Ft
Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben